Magazin
05 Mar 2016 00:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Ünlü medya patronu 4.kez evlendi!

News Corporation'ın sahibi Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch (84) ile model ve aktris Jerry Hall (59) Londra'da evlendi.

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch, Londra'da eski manken ve oyuncu Jerry Hall ile evlendi. Bu evlilik, 84 yaşındaki Murdoch'ın dördüncü, 59 yaşındaki Jerry Hall'ın ise ilk evliliği oldu.

Jerry Hall 1992'de Bali'de İngiliz rock grubu Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger ile evlenmiş, ancak yerel Hindu geleneklerine göre yapılan bu evlilik kanunen geçersiz sayılmıştı.

Avustralya doğumlu, ancak şu anda ABD vatandaşı olan Rupert Murdoch'ın dev medya imparatorluğu İngiltere'deki Times ve Sun gazetelerinin de sahibi.

Murdoch çiftinin nişanları da Ocak ayında Times gazetesinin ilan köşesinde duyurulmuş, çiftin Londra'da, Babıali'nin İngiltere'deki karşılığı olan Fleet Street'teki bir kilisede evlenecekleri açıklanmıştı.

Murdoch üçüncü eşi Wendi Deng'den 2013 yılında boşanmıştı.

Jerry Hall'un Mick Jagger ile 23 yıllık beraberliği ise 1999 yılında son buldu.

Avustralya'da Murdoch'ın kız kardeşlerinden biri sayesinde tanışan Murdoch ve Hall, nişanlarını açıkladıktan sonra "evlenecekleri için büyük heyecan duyduklarını" söylemişlerdi.

BBC TÜRKÇE