Magazin
27 Mar 2023 14:12 Son Güncelleme: 27 Mar 2023 14:15

Ünlü mankenle öpüşürken yakalandı, ortalık karıştı

Kısa bir süre önce aktrist sevgilisi Olivia Wilde'dan ayrılan İngiliz şarkıcı Harry Styles'ın ünlü manken Emily Ratajkowski ile öpüşürken görüntülenmesi magazin dünyasını hareketlendirdi... İngiliz medyası Ratajkowski ile Wilde'ın birkaç ay önce yan yana Styles'ın konserine gittiği görüntüler ise tartışma yarattı.

Müzik ve eğlence dünyası, İngiliz pop yıldızı Harry Styles’ın aşk hayatını konuşuyor…

Şarkıcı Styles’ın, kısa bir süre önce ünlü oyuncu Olivia Wilde ile ilişkisini bitirmesinden sonra önceki gün Japonya’nın başkenti Tokyo’da ünlü manken Emily Ratajkowski ile öpüşürken görüntülenmesi şaşkınlık yarattı.

 

Styles’ın Ratajkowski ile kimseye aldırmadan öpüşmesi sonrasında ise İngiliz medyası dikkat çeken bir detayı ortaya çıkardı. Bu görüntülerin yayınlanmasından yaklaşık 8 ay önce Wilde ile Ratajkowski’nin birlikte Styles’ın konserini izlediğini yazan İngiliz tabloid gazetesi Daily Mail iki ismin çok yakın olduğuna dikkat çekti.

Geçen ay Styles ile Wilde resmi olarak ayrılmış ve ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar, “Harry birisiyle görüşüyor fakat Olivia ile ilişkisinde olduğu gibi alenen birlikte olmayacak ve bu kadının kimliğini olabildiği kadar gizli tutacak” demişti.

Ratajkowkski de geçen yıl Eylül ayında eşi Sebastian Bear-McClard ile boşanmıştı.