Gündem
29 Mayıs 2012 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

ÜNLÜ MANKENİ İNTİHARA SÜRÜKLEYEN OLAY NE?

Bir zamanlar İstanbul gece hayatına damgasını vuran Gözde Tan'ın intihar girişimi sonrası tedavisine başlandı.

Manken ve sunucu olarak 1990’lı yıllarda isminden sıkça söz ettiren, Amerika’ya yerleşen ve eşinden boşanıp Türkiye’ye dönen Gözde Tan, 5 yaşındaki oğlunun hasretine dayanamayıp intihar girişiminde bulundu.

Tan, şimdi Hacettepe Üniversitesi’nde psikiyatri kliniğinde tedavi görüyor. BİR dönemin marka ismi Gözde Tan, dün intihar girişimiyle basında yer buldu.

Habertürk’ün haberine göre; Bugün intihar girişimiyle anılan 90’ların yıldızı Gözde Tan, Ankara’da Amerikan dili ve edebiyatı okurken aldığımankenlik teklifi üzerine okulu bırakıp İstanbul’a gitti. Etiler’de bir daire kiralayıp ajansa kaydolan Tan’ın yıldızımodellikle parladı. İç çamaşırı defilelerinin aranılan ismi oldu. Gözü yükseklerdeydi ve televizyon yıldızı olmak istiyordu. Bir anda Murat Erdoğan, Ali Karacan, Mehmet Birgen gibi o yıllarda İstanbul gece hayatının ünlü isimleriyle sık sık gece kulüplerinde ve partilerde boy gösterdi. Londra’da televizyon eğitimi almasının ardındansa programlarda sunuculuk yapmaya başladı. Türk televizyonlarının ilk seksi spor spikeri olarakmini eteğiyle ekrana çıkmasının ardından da Türkiye Gözde Tan’ı tanıdı. Verdiği cesur dergi pozları ve ilginç açıklamalarıyla basının ilgi odağı oldu.

SOSYETEYE YÖNELİK UYUŞTURUCU OPERASYONUNU BAŞLATAN İSİMDİ
Manken Gözde Tan, İstanbul polisinin 1998 yılındaki bir uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alındı. Ardından ifadesinde İstanbul’daki birçok ünlü sosyetik işadamı, kadın ve sanatçının adını vererek birlikte kokain âlemi yaptıklarını öne sürüp geniş bir operasyon yapılmasına ve ünlülerin yargılanmasına neden oldu. Tan’ın, isimisim kimlerle nerede kokain partisi yaptığını açıklaması o yıllarda büyük şaşkınlığa yol açtı.

AMERİKA’YA YERLEŞTİKTEN SONRA BİR ERKEK ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ
İstanbul gece hayatında fırtınalar estiren ve adı sürekli skandallarla anılan Tan, 1999 yılında ülkeyi terk ederek Amerika’ya yerleşti. İstanbul cemiyet hayatındaki vemoda dünyasındaki tüm arkadaşlarıyla bağını koparıp giden Tan burada İtalyan asıllı Amerikalı genç işadamı sevgilisiyle yaşamaya başladı. Kısa süre sonra evlendiği sevgilisinden bir oğlu oldu. Tan, Tükiye’de adını unutturmayı başardı ancak kendisi ülkesini unutamadı. Eşinden boşandıktan sonra geçtiğimiz aylarda İstanbul’a döndü. Tan, gazetelere yansıyan intihar girişimi haberiyle ortaya çıktı.

Boşandığı Amerikalı eşi, 5 yaşındaki çocuklarının yurtdışına çıkışına izin vermedi. Tan’ı intihara götüren olay da bu oldu. Çok sevdiği oğlunun fotoğraflarını Facebook’a yükleyen ve tanıdıklarıyla paylaşan Tan, bir süre sonra hasrete dayanamadı. Eski eşiyle kavgaları devam etti. Onu hayata bağlayan tek şeyse oğluydu.

İNTİHARI ARKADAŞI BİLDİRDİ
Tan’ın intihar girişimi, yaşadığı Mashattan Sitesi’nin güvenliğini arayan erkek arkadaşının, dairesinde intihar etmiş olabileceğini söylemesiyle ortaya çıktı. Çilingire kapıyı kırdıran güvenlikçiler iki boş hap kutusuyla Tan’ı baygın halde buldu. Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan eski mankenin intihar için ilaç içtiği netlik kazandı. Buradaki tedavisinin ardından annesi Aynur Peker onu Ankara’ya götürdü. Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde psikiyatri kliniğinde tedavi görüyor ve her gün hastaneye gidip gelerek seanslara katılıyor.






1120 LİRA TAKSİTLE DAİRE!

2B PASTASINA GÖZ DİKTİLER

DÖNÜŞÜME MADDİ DESTEK VERİLECEK

ÖZEL UÇAĞIYLA GİTTİ,YARIMSAATTE ALDI GELDİ

TAPUDAİRESİNE GİTMEDEN ÖDEMENİZİN YAPILDIĞINDAN EMİN OLUN!

SEDA SAYANDAN SOSYALSORUMLULUK PROJESİ !

KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE GERİDÖNÜŞÜM FIRSATI!

GEBZE-İZMİR OTOYOLUNA FİNANSMAN BULUNDU

İSTANBUL FİNANSMERKEZİ 150 BİN KİŞİLİK İŞ YARATIR

MARMARA EVLERİ 3′ÜN MAĞAZALARISATIŞTA

GRAND KANYONEVLERİ’NİN REKLAM YÜZÜ ERTUĞRUL SAĞLAM

BEYKENT PINAR EVLERİ’NDE 99 BİNTL’YE!

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİRGELECEK İÇİN: GÖLMAHAL VİLLALARI

İSTANBUL’A 55 MİLYAR LİRALIK YATIRIM GELİYOR

DÖNÜŞÜM’DE60 GÜN 5 AYA UZAYABİLİR