Magazin
23 Tem 2010 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

ÜNLÜ MANKEN ASLI BAŞ'I İNTİHARA GÖTÜREN TARTIŞMA!

Bodrum'da ölen eski mankenler kraliçesi Aslı Baş'ın, Ahmet Bayer'le tartıştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

Bodrum’da terastan düşerek hayatını kaybeden Eski Mankenler Kraliçesi Aslı Baş’ın intihar ettiği öne sürülüyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Ahmet Bayer ve birlikte tatil yaptığı arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra otele dönen Aslı Baş, Bayer’e sinirlenip kendini boşluğa bıraktı.

Aslı Baş’ın, bir aydır depresyon tedavisi gördüğü, kullandığı ilaçların da odasında bulunduğu öğrenildi.

Tanıkların ifadelerine göre Aslı Baş, birlikte tatil yaptığı arkadaşları ve Ahmet Bayer’le birlikte önce Türkbükü’ndeki bir restoranda yemek yedi. Saat 00.30’te otele dönen grup, daha sonra Aslı Baş’ın kaldığı 3’üncü kattaki odasının terasına çıkarak alkol almaya devam etti. İddiaya göre bu sırada aşırı derecede alkollü olan Aslı Baş ve Bayer arasında tartışma çıktı. Sinirlenen ve "Odaya gideceğim" diyerek kalkan Aslı Baş, hiçbir şey söylemeden kendini boşluğa bıraktı. Bir aydır depresyon tedavisi gördüğü öğrenilen Aslı Baş’ın böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle de moralinin bozuk olduğu belirtildi.

’HAYATI ÇOK SEVERDİ’
Acılı baba Mehmet Yavuz Baş (62) gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, tek suçunun kızını fazla sosyal yetiştirmek olduğunu söyledi. Baş, "Ahmet Bey’le aralarında herhangi ilişki yoktu. Kızım hayatı ve yaşamayı seven bir insandı, çevresindeki herkes de kızımı severdi. 70- 80 yaşındaki insanların yaşadığından fazlasını yaşadı. Bütün dünyayı gezdi. Kızım ayağı kaydığı için düşmüş. Bize göre olayda şüpheli bir durum yok" diye konuştu.

MEMUR BİR AİLENİN KIZIYDI
Memurluktan emekli babası Mehmet Yavuz Baş ile ev hanımı annesi Nesrin Baş’ın 2’nci çocuğu olan Aslı 1978 yılında Eskişehir’de doğdu. 13 yaşında Antalya’da Es Line Mankenlik Ajansı’nda podyumlara "Merhaba" dedi. Mesleğindeki zirveyi 25 yaşında yaptı ve 2003 Miss Model Of The World Kraliçesi seçildi.

ETİKETLER
#aslı baş