Magazin
17 Eki 2012 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'IN ZEKASI İLK ÖĞRETİM KİTAPLARINA KONU OLDU!

Geçen yıl Sosyal Bilgiler 4. sınıf kitabında 'Kendimi Tanıyorum' bölümünde öğrencilere örnek gösterilen Cem Yılmaz'ın bu kez de zekası ders oldu!

Bu yıl 5. sınıf Türkçe kitabında 'Aslında Hepimiz Zekiyiz' başlığı altında Yılmaz öğrencilere anlatılıyor

CEM'İN FOTOĞRAFI KULLANILDI

Türkiye'nin yüzünü güldüren adam Yılmaz, ilköğretim okullarında ders kitaplarına konu olmaya devam ediyor. 2011-2012 eğitim yılında ilköğretim Sosyal Bilgiler 4. sınıf kitabında 1.ünitedeki ‘Kendimi Tanıyorum' adlı insanların bireysel özelliklerinin işlendiği bölümde öğrencilere örnek olarak gösterilen ünlü komedyen bu yıl da Milli Eğitim Bakanlığı'nın 5. sınıflar için hazırlattığı Türkçe Kitabı'na zekasıyla konu oldu. Kitapta, 'Aslında Hepimiz Zekiyiz' konu başlığının altında Cem Yılmaz'ın fotoğrafı kullanılarak şunlar yazıyor:

SOSYAL ZEKA DAHA BELİRGİNDİR

"Kimilerinin sözel kimilerinin sayısal ve bedensel zekaları diğerlerinden daha çok gelişmiştir. Ama öyle insanlar vardır ki görsel, müziksel, bedensel, kişisel, doğa ve kişiler arası zekaları daha çok gelişmiştir. Zeka türlerinin tümü bir insanda aynı oranda bulunabileceği gibi bazıları daha baskın olabilir. Bireysel farklılıklarımızı da ortaya çıkaran budur. Örneğin Cem Yılmaz gibi bir komedyende sözel, görsel, sosyal zeka daha belirgin olarak hissedilir.