Magazin
01 Ağu 2022 09:48 Son Güncelleme: 01 Ağu 2022 09:59

Ünlü klip yönetmeninden üzücü haber: Ölümden döndü

Sabah yazarı Bülent Cankurt, ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ'un motosiklet kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü yazdı.

Sabah yazarı Bülent Cankurt, "Ünlü yönetmen ölümden döndü" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Cankurt, klip yönetmeni Kemal Başbuğ’un motosiklet kazasında ölümden döndüğünü duyurdu. Cankurt, ünlü oyuncu İclal Aydın’ın eski eşi olan Başbuğ’un kaza haberini köşe yazısında kaleme aldı.

Bülent Cankurt'un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ile ilgili çok üzücü bir haber aldım. 2 binin üzerinde klip çeken, 90'lardan itibaren neredeyse çalışmadığı şarkıcı kalmayan Kemal Başbuğ'un motosiklet kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü öğrendim. Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın da eski eşi olan ve ondan 20 yaşında Zeynep Lal adında bir kızı bulunan Başbuğ, arkadaşının kullandığı motosikletle kaza yapmış.

Başında kaskı olmasına rağmen ağır yaralanan Başbuğ'un, hastaneye götürüldüğünde bilinci kapalıymış. Hatta bilinci üç gün sonra açılmış ve bir hafta hastanede kalmış. Ünlü yönetmenin cuma günü taburcu olduğunu öğrendim ancak halen yürüyemiyormuş. Bu arada en sevilen kliplerine imza attığı birçok ünlü şarkıcı, hastanede ziyaretine gitmiş ve moral vermiş. Tabii şu an evli olduğu Yeşeren Hanım ve ondan olan oğlu Kerem ise hastanede başucundan ayrılmamış. Kemal Başbuğ'a acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce ayağa kalkar…