Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor

ABD'nin California eyaletinde yer alan ve ünlü isimlerin tercih ettiği özel kulüp SNCTM ile ilgili detaylar ilk kez ortaya çıktı.

Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 1

ABD’de Beverly Hills, California’da 2013 yılında kurulan SNCTM, ülkenin ve dünyanın en ünlü seks kulüpleri arasında yer alıyor. Dünyanın en seçkin seks kulüplerinden biri olarak bilinen SNCTM’nin birçok ünlü konuğu olduğu dedikodusu yıllardır dolaşırken, İngiliz Daily Star gazetesi, gizli seks kulübünün bilinmeyenlerini yazdı.

113
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 2

Amerikan seks kulübü deyince belki zihninizde pek bir şey canlanmayabilir. Ancak California’da Damon Lawner tarafından kurulan bu kulüp Tom Cruise’un başrolünü oynadığı ‘Gözleri Tamamen Kapalı’ filminden pek de uzak değil…

213
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 3

Daily Star, merak edilen kulübün detaylarını ve üyelik sürecini yazdı. Gazete, kulübün genel müdürü olan 40 yaşındaki Robert Artés ile konuştu.

313
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 4

BAŞVURU YAPMAK İÇİN GEREKENLERİ AÇIKLADI

Artes, SNCTM’nin dünyanın en seçkin özel kulüplerinden biri haline geldiğini vurgularken, “Onu bu kadar özel yapan şey başvuru sürecidir” dedi. Kulübün genel müdürü, yalnızca bir etkinlik için bile konuklardan başvuru formu ve fotoğraf aldıklarını daha sonra ise başvuruların konsey tarafından incelendiğini söyledi.

413