Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor

Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla Sıla'ya destek oldu.

Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor - Sayfa 1

Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla Sıla'ya destek oldu.

17
Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor - Sayfa 2

DEMET AKALIN Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman

27
Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor - Sayfa 3

HADİSE "Türkiye'nin en büyük sorunu KADINA ŞİDDET! Kadına, çocuğa, hayvana! Toplumun her alanında, her kesiminde şiddet var! Psikolojik ya da fiziksel şiddet fark etmez! Sıla'nın yaşadığı korkunç olay için çok üzgünüm! Onun dik duruşunun ve cesaretinin tüm kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum! Kimseden korkmayın! Çocuklarınızı "Sen erkeksin yaparsın" ya da "Sen kızsın yapamazsın" şeklinde ayırarak değil İNSAN olarak yetiştirin! İnsan olan hiç bir canlıya zarar vermez! Tüm iyi dileklerim seninle"

37
Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor - Sayfa 4

GÜLBEN ERGEN Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!

47