Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz'

Birçok ünlü isim, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştı.

Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz' - Sayfa 1

Şahan Gökbakar: 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride kalan sevdiklerine, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun... Unutmadık, unutmayacağız. 

116
Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz' - Sayfa 2

Ezhel: Tam bir sene önce kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla anıyorum. Güzel ülkemize ve insanımıza sabır ve baş sağlığı diliyorum. 

216
Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz' - Sayfa 3

Hayko Cepkin: Geçen sene bugün bu saatlerde Ankara yolundayım. 2-3 saat içinde otele ulaşmış olacağım. Yol yorgunu hemen yatacağım. Saat 04:17 de sarsıntıya uyanıp, İstanbul depremini yaşamış biri olarak sarsıntının uzunluğunu aklım almayacak. Sabah yola çıkacak ekibi hemen bilgilendireceğim. Buraya da şunları yazacağım. Ülkemizin ve halkımızın yaşadığı bu büyük acıyı dindirebilecek tek bir söz yoktur. Başımız sağolsun. Hayatını kaybedenlerin toprağı bol olsun, acılı ailelerimize yürekten sabırlar dilerim. 

316
Ünlü isimlerden '6 Şubat' paylaşımları: 'Asla unutmuyoruz, affetmiyoruz' - Sayfa 4

Özge Özpirinçci: Unutmayışımız, her gün her saniye hatırlıyor olmayışımıza mahcup hep. Soramadığımız hesaplar ve saramadığımız yaralarla, birbirimize çare olmaya çalışmanın çaresizliğiyle farklı bir karanlıkta aynı ışığı arıyoruz hala.

416