Gündem
07 Mayıs 2011 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

ÜNLÜ İSİMLER RENKLİ AÇILIŞTA BULUŞTU!

Show TV anchormani Korcan Karar'ın "50+50" Fotoğraf Sergisi törenle açıldı.

Medya dünyasının ünlü ismi Korcan Karar’ın 30 yıllık meslek hayatında çektiği tarihe tanık 100 fotoğrafın yeraldığı "50+50" Fotoğraf Sergisi, dün akşam Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen, iş, sanat, politika, cemiyet ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı renkli bir törenle açıldı.

Alanlarındaki iki önemli ismi; İpragaz ve Korcan Karar’ı 50’nci yaşlarında buluşturan ve danışmanlığını İlber Ortaylı’nın üstlendiği serginin açılış törenine, iş, sanat, medya, cemiyet ve politika dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Törende, Korcan Karar’a, serginin sponsoru İpragaz CEO’su Selim Şiper ve Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti. Show TV ve SkyTürk’e canlı bağlantıların da gerçekleştirildiği törene; aralarında Tansu Çiller - Özer Çiller, Semra Özal, İsmet Sezgin, Berna Yılmaz, Yılmaz Özdil, Can Tanrıyar, Hıncal Uluç, İzzet Öz, Sinan Çetin - Rebecca Çetin çifti, Eda Taşpınar - Bora Kozanoğlu çifti, Özben Önal - Çağdaş Yüksel çifti, Haldun Peksayar, Nurettin Hasman, Mehmet Dereli, Esin Moraloğlu, Emre Ergani, Esra Özkan, İndhira Taşpınar, Ertekin Dinçay, Eran Tapan gibi isimlerin de bulunduğu, bir çok ünlü isim katıldı.

Korcan Karar’ın "50+50" Fotoğraf Sergisi, yapılan tören sonrasında 6 - 16 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş, Barbaros Bulvarı’ndaki İstanbul Modern Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek. 

İŞTE AÇILIŞTAN KARELER-FOTO GALERİ