Gündem
04 Ağu 2009 14:23 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:49

ÜNLÜ İŞADAMI OYUNCU OLDU VODAFONE 3G+ REKLAMLARI İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!..

Türk iş dünyasının en önemli isimlerinden biri, Türkiye´ye Vodafone 3G+ teknolojisini anlatmak üzere kamera karşısına geçti...

Vodafone Türkiye, çok konuşulan 3G+ hizmeti için yeni bir reklam kampanyasına başlıyor. Kampanya reklam filmi Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile Sabiha Gökçen Havalimanı´nda çekildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çekimde Ali Sabancı reklam setine iş yaşamına ve şirketine yansıttığı dakikliğiyle tam zamanında geldi.


Vodafone reklamında rol almasını "Benim ve Pegasus´un dinamizmi ve hızı 3G+ ile çok örtüşüyor. Özellikle iş yaşamımda hıza çok önem veriyorum. Vodafone 3G+ hızıma tam anlamıyla uyum sağlayan bir teknoloji. Vodafone´un hizmetlerini sadece Türkiye´de değil, yurtdışına yaptığım iş ve özel seyahatlerimde de tecrübe ediyorum" diyerek açıkladı.


Sabancı ayrıca Vodafone´un, Türkiye´deki 3G+ hizmetleriyle fark yaratacağına dair inancını ve bu hizmetler konusunda tecrübesini paylaşarak Vodafone´un global başarısını Türkiye´ye de yansıttığını belirtti.


Oyunculuk kabiliyetiyle dikkat çeken Ali Sabancı, gönüllü olarak rol aldığı reklamın çekimleri esnasında set ekibiyle eğlenceli dakikalar yaşadı. Reklamın 5 Ağustos tarihinde yayına girmesi hedefleniyor.