Ünlü iş kadınları arasında akıl almaz kavga! Şoke eden mesajlar: Kocanı aldım…

Kendilerine ait giyim markaları olan iki ünlü iş kadını Burcu Tandoğan Aner ile Ayça Kerimoğlu mahkemelik oldu. İddiaya göre Ayça Kerimoğlu ile boşanan Bertan Aner, Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi. Boşanma ve sonraki süreçte Burcu Tandoğan Aner'in "Kocanı aldım" diyerek hakaret ve tehditlerine maruz kalan Ayça Kerimoğlu mahkemeye başvurdu. İşte detaylar…

Ünlü iş kadınları arasında akıl almaz kavga! Şoke eden mesajlar: Kocanı aldım… - Sayfa 1

Kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile yine kendisine ait başka bir giyim markasına sahip Ayça Kerimoğlu mahkemelik oldu.

112
Ünlü iş kadınları arasında akıl almaz kavga! Şoke eden mesajlar: Kocanı aldım… - Sayfa 2

İki ünlü ismi karşı karşıya getiren olay Ayça Kerimoğlu'nun bir turizm şirketinin kurucu CEO'su iş adamı Bertan Aner ile evliliği süresinde başladı.

212
Ünlü iş kadınları arasında akıl almaz kavga! Şoke eden mesajlar: Kocanı aldım… - Sayfa 3

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre ikili birlikteyken araları Burcu Tandoğan nedeniyle açıldı. 2020 yılında anlaşmalı boşanan Ayça ve Bertan çiftinin çocukları anne Ayça Kerimoğlu'na verildi. O dönem Bertan Aner eski eşine yüz bin lira ve bir milyon dolar maddi tazminat verdi. Sonrasında evliliğin bitmesine gerekçe olarak gösterilen Burcu Tandoğan ile Bertan Aner hayatlarını birleştirdi.

312
Ünlü iş kadınları arasında akıl almaz kavga! Şoke eden mesajlar: Kocanı aldım… - Sayfa 4

"KOCANI ALDIM" DEDİ, HAKARETLER ETTİ

İddiaya göre iş kadını Ayça Kerimoğlu, eski eşi Bertan Aner'in yeni eşi Burcu Tandoğan'ın boşanma süreci ve devamında kendisine yönelik hakaretlerine maruz kaldı.

412