Ünlü iş insanı Korkmaz Yiğit, 80 yaşında damat oluyor!

TMSF tarafından 1998 yılında el konulan BankEkspres'in eski sahibi olan, Türkbank ihalesine fesat karıştırmaktan dolayı da hapis yatan iş insanı Korkmaz Yiğit, damat oluyor!

Ünlü iş insanı Korkmaz Yiğit, 80 yaşında damat oluyor! - Sayfa 1

Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, TMSF tarafından 1998 yılında el konulan BankEkspres'in eski sahibi olan, Türkbank ihalesine fesat karıştırmaktan dolayı da hapis yatan iş insanı Korkmaz Yiğit, damat oluyor. Şimdiye kadar başından iki evlilik geçen, bu evliliklerinden biri kız beş çocuğu olan 10 Nisan 1943 doğumlu Korkmaz Yiğit, 80 yaşında 3. kez dünyaevine hazırlanıyor.

16
Ünlü iş insanı Korkmaz Yiğit, 80 yaşında damat oluyor! - Sayfa 2

Cankurt, yazısında şunları paylaştı: 

"Ünlü iş insanının, yaklaşık 10 yıldır flört ettiğini öğrendiğim, "Hayat arkadaşım" dediği gönlünün sultanının ismi Sibel Yıldız...

26
Ünlü iş insanı Korkmaz Yiğit, 80 yaşında damat oluyor! - Sayfa 3

50'li yaşlarının başında olan Sibel Hanım ile hayatının ikinci baharını yaşayan Korkmaz Bey, bu ilişkiyi resmiyete dökmeye karar vermiş; büyük gün ise yarın. Korkmaz Yiğit ile Sibel Yıldız, yarın (18 Kasım) Ortaköy'de popüler bir mekanda evlenecek. Nikahlarına, 40 kişinin şahitlik edeceğini öğrendiğim çift, umarım ömür boyu mutlu olur."

36
Ünlü iş insanı Korkmaz Yiğit, 80 yaşında damat oluyor! - Sayfa 4

KORMAZ YİĞİT KİMDİR?

Azeri asıllı bir ailenin çocuğu olarak Erzincan'da dünyaya gelen ve ortaokul yıllarında ailesiyle İstanbul'a göçen Korkmaz Yiğit, 90'lı yıllarda İstanbul'da üst-gelir grubuna yönelik inşaat projeleriyle ismini duyurdu. 

46