Reklam PR
01 Şub 2024 17:20 Son Güncelleme: 01 Şub 2024 17:35

Ünlü iletişimci Nedim Özkan'a Turkcell şoku!

Ulusal ve uluslararası markalara danışmanlık yapan ünlü iletişimci Nedim Özkan'ın Turkcell'e hizmet vermek için kurduğu İz İletişim'de büyük şok yaşanıyor.

Turkcell, İz İletişim ile olan 14 yıllık iş ilişkisini sonlandırmaya karar verdi.

İz İletişim'in Ajans Başkanı Nedim Özkan, şirketin PR desteği amacıyla kurulduğu ve 2005 yılında başladığı Turkcell hikayesinin sona erdiğini duyurdu.

İz İletişim'in Ajans Başkanı Nedim Özkan kararı, "Kişisel olarak 2005 yılında başladığım Turkcell hikayemin son sayfasına geldik. Beş yıl hizmet verdiğim, 2010’da İz İletişim’in kurulmasına sebep olan Turkcell ile aralıksız devam eden iş ilişkimiz Mart ayı itibarı ile sona eriyor" diyerek açıkladı.

NEDİM ÖZKAN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu. Çalışma hayatına 1987 yılında Dünya Gazetesi’nde başladı. Para Dergisi ve Sabah Gazetesi Ekonomi Servisi’nde muhabirlik yaptı. Hürriyet Dergi Grubu’nda Autoshow Dergisi’nde Haber Müdürlüğü, İstanbul Life Dergisi’nde Genel Yayın Yönetmenliği görevlerini yürüttü. 1998-2001 yılları arasında NTV Dergi Grubu Genel Müdür Yardımcılığı ve NTV’de İcra Kurulu Üyeliği yaptı. 2003 yılında ise iletişim sektörüne geçti. Ulusal ve uluslararası markalara danışmanlık yapan Özkan, 2010 yılında İZ İletişim’i kurdu.