Röportaj
01 Eyl 2013 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

ÜNLÜ FUTBOLCUDAN İLGİNÇ İTİRAF; MAÇTAN DÖRT SAAT ÖNCE SEKS YAPTIM!

Tribünlerde adına besteler yapılan ünlü futbolcu, özel yaşamıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu..

Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik’e konuştu.

İşte o röportaj!

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BANA HER ŞEYİ VERDİ

* Biraz da çocuklarından ve nasıl bir baba olduğundan söz etsen...

- Kızım 17, oğlum 6 yaşında. Kızım buraya geldiğinde İstinye Park’tan çıkmıyor, alışveriş hastası. Oğlum ise evdeki havuzla bütünleşiyor.

* Kendi babandan farklı bir baba mı oldun?

- Evet. Hem iyi bir baba olmaya, hem de çocuklarımın iyi insanlar olmasına çalışıyorum. Beni geçmelerini istiyorum.

* İyi insan nedir sence?

- Başkalarına zarar vermeyen, nazik olan ve çok çalışan biri iyi insandır. Paran olsa da olmasa da bu özelliklerin varsa insanlar sana saygı duyar.

* Beşiktaş senin için ne ifade ediyor?

- Beşiktaş benim kulübüm... Çarşı benim her şeyim. Beşiktaş taraftarı bana her şeyi verdi. Burada kalmamın nedeni onlar. Öyle bir sarıldılar ki bana.

* Onca futbolcu varken neden sana bu kadar ilgi gösterdiler? Farkın neydi?

- Kalbimle futbol oynadığım ve rol yapmadığım için. İçki içtiğimi, kulüplere gittiğimi gizlemedim ben. Herkes gidiyor ama gizliyordu. Ben bir şey saklamadım.


MAÇTAN DÖRT SAAT ÖNCE SEVİŞTİĞİM OLDU

* Futbol ve seks meselesine geleceğim. Seks, maç öncesi yasaklar arasındadır bildiğim kadarıyla. O konuda da mı yalanlar söyleniyor?

- Maçtan ve tabii golden sonraki seks tabii ki ideal olanı. Ama maçtan önce seks olmaz diyen bir kitap yok. Şöyle bir örnek vereyim; Marsilya’da oynarken, Monako’yla olan maçımızdan 4 saat önce seks yaptım ve biz maçı kazandık. Benim sayemde bir penaltı kazanmıştık

* Şu anda yıkılıp yapılmakta olan İnönü Stadı’nda ne anıların vardır kim bilir? En unutamadığını anlatsana...

- Önemli bir maç sırasında efsane bir futbolcuyla söz dalaşına girmiştim. Ara olduğunda koridorda onu bekledim ve yüzüne tokadı yapıştırdım. İsmini sorma söylemem, ama okuyorsa bu röportajı hatırlar eminim.

* Peki ya elini şortunun içine sokup yaptığın o hareket... Serdar Bilgili "Kız gibi oynuyorsunuz, biraz erkek olun" demiş ve sen ona karşı bu hareketi yapmışsın, doğru mu?

- Alakası yok. Onu bir kızla fotoğrafımı çekip, uyarmama rağmen manşete taşıyan bir paparazziye karşı yapmıştım. Ama bu kadar tepki alacağını tahmin etmedim, sonradan pişman oldum tabii.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN