Televizyon
31 Eki 2017 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:13

Ünlü futbolcudan Beyaz TV muhabirine sert tepki: "Amacınız ne?"

Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, Beyaz TV muhabirine verdiği röportajda gelen talebe tepki gösterdi.

Süper Lig’in 10.haftasında oynanan ve 3-3 biten Fenerbahçe-Kayserispor maçının 45.dakikasında Ozan Tufan’ın golden önce yaptığı müdahale sonrası yerde kalan Deniz Türüç, maç sonunda açıklamalarda bulundu.Beyaz TV’ye verdiği röportaj esnasında muhabirin ‘ayağını görebilir miyim?’ talebine, “Çorap var şu anda. Amacınız ne sizin?” diye tepki gösterdi.

‘YÜZDE YÜZ FAUL, HAKEMİN BÜYÜK HATASIYDI’

Kayserisporlu Deniz Türüç, Fenerbahçe maçında 45. dakikada Ozan Tufan’ın attığı golden önceki pozisyonla ilgili olarak, “Ayağımda şimdi bir şişlik var. Yüzde yüz faul. Bu pozisyonu kim görürse görsün herkesin aynı söyleyeceğini düşünüyorum. Faul verilmedi ve bu hakemin büyük hatasıydı. Maçın bütününe bakmak gerekirse hakem güzel maç yönetti” diye konuştu.

Maçın ardından Beyaz TV muhabirine konuşan Deniz Türüç aldığı bir yanıt üzerine büyük tepki tepki gösterdi. Türüç, “Ben yerde yatarken topu dışarı atmadılar. Ben pozisyonu göremedim. Topu niye dışarı atmadılar? Kendi tercihleri. Sayı duyuyorum onlara. 1 puan aldığımız için mutluyuz.” dedi.

‘AYAĞINI GÖREBİLİR MİYİM?’ SORUSUNA TEPKİ GÖSTERDİ

Röporta esnasında muhabirin “Fenerbahçe taraftarı sana numara yaptın diye tepki gösterdi. Bunun için ne diyorsun?” sorusuna, “Ayağımda büyük bir kanama ve şişlik var” dedi.

Akabinde muhabirin, “Ayağını görebilir miyim.” talebine, “Şu anda çorap var çıkarmak istemiyorum. Yani söyledim, sizin amacınız ne?” diye tepki gösterdi. Deniz Türüç daha sonra, “Fenerbahçe taraftarı ve kulübü büyük bir camia. Yani ben saygı duyuyorum ama dediğim gibi ayağımda şişlik ve kanama var” ifadelerini kullanıp röportajı sonlandırdı.