Ünlü fenomenin sevgilisiyle kavgası karakolda bitti! Korku dolu anları anlattı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur'da ünlenen Aycan Varış yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1 milyonun üzerinde takipçisi olan sosyal medya fenomeni Aycan Varış sevgilisiyle karakolluk oldu. Telefonuna el koyan sevgilisinin sosyal medyadan küçük düşürücü paylaşım yapmakla tehdit ettiğini ileri süren Varış, "Sosyal medya benim gelir kaynağım" diyerek sevgilisinden şikâyetçi oldu.

Ünlü fenomenin sevgilisiyle kavgası karakolda bitti! Korku dolu anları anlattı - Sayfa 1

Katıldığı yarışma programıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Aycan Varış yakın arkadaşının eski eşi Burak Öztürk ile sevgili olunca tepkilerin hedefi olmuşu. Birkaç yıldır birlikte olan çift geçtiğimiz Temmuz ayında ettikleri kavga yüzünden karakolluk oldu.

116
Ünlü fenomenin sevgilisiyle kavgası karakolda bitti! Korku dolu anları anlattı - Sayfa 2

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; gece saatlerinde Sarıyer'deki evlerinde oturan ikili arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasındaki ipler koptu. Gece 02:00 sularında Sarıyer Jandarma Karakol Komutanlığına koşan ünlü fenomen, sevgilisinden şikayetçi oldu.

216
Ünlü fenomenin sevgilisiyle kavgası karakolda bitti! Korku dolu anları anlattı - Sayfa 3

Varış, olaylı geceyi şöyle anlattı; "Aramızda sözlü tartışma çıktı. Sonrasında bana "Senin için uğraşıyorum. Bir teşekkür bile etmiyorsun. Minnetsiz köpek. Ayrıyken kimlerle birlikte oldun. Senin hayatını da işini de bitireceğim" diyerek yüzüme tükürdü. Telefonumu alarak banka hesaplarımı kontrol etti. 4 katlı olan evin en alt katındaki salona gittik" dedi.

316
Ünlü fenomenin sevgilisiyle kavgası karakolda bitti! Korku dolu anları anlattı - Sayfa 4

İfadesine devam eden Varış, sevgilisinin silahı olduğunu bildiğini için can güvenliğinden endişe duyduğunu söyleyerek "Kaçmaya çalıştım. Telefonumu aldı. 'Kime şikâyet ediyorsan et. Seni benden kimse kurtaramaz' dedi. Çok korkmuştum. Peşimden arabayla geldi. Önüme kırdı" şeklinde korku dolu anlarını anlattı.

416