Röportaj
27 Şub 2016 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Ünlü ekran yüzünden olay sözler: Beni hamile bırakmak isteyecek çok erkek var!

Haberin 'dobra kadını'ndan 'çöpçatanlığa' geçiş yapan Seda Akgül ile Hürriyet'ten Hakan Gence konuştu...

Şu sıralar ekranın, üzerine en çok konuşulan programlarından birini, ' Kısmetse Olur 'u sunuyor. Öncesinde ana haber sunucusu olarak ekrandaydı. 

Brüksel’de bursla Avrupa Birliği gazeteciliği okumuşsunuz. Ana haber sunup habercilik yaptıktan sonra şimdi izdivaç programıyla gündemdesiniz... Bu kadar eğitimin üzerine yeni işinizi küçümseyenler oldu mu?

Küçümsediler mi bilemem ama insanlar önce eleştirdi. Oysa haberi haber yapan ne? Hep kötü şeyler haber oluyor. İnsan karısına, çocuğuna iyi davranırsa haber olacak bir şey kalır mı? Savaş çıkar mı? Nedir yani haber? Haberin bu kadar abartılacak ne yanı var? İnsanlar önce evinde geçinmeyi becersin. Sonra devletler geçinir. Bütün düzen mutlu olmak üzerine değil mi? İşte ben de şimdi onu yapıyorum.

Ünlü sunucunun inanılmaz değişimi....(FOTO-GALERİ)

Nasıl başladınız peki?

Her şeye ara vermiş Alaçatı’da yaşıyordum. Menajerlerim ‘Kısmetse Olur’un yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin’le tanışmamı istedi. Demo çekimine katıldım ve doğaçlama yaparak seçildim.
Yine de “Bu kadar eğitimi evlilik programı sunmak için mi aldım” diye düşündüğünüz olmuyor mu?
Hayır. Eğitimimin işime etkisi çok. Diğer evlilik programlarında pazarda armut satılır gibi insanların yaşı, kilosu, kazandığı para, söz konusuyken ben bizim programa antropolojik deneyim olarak bakıyorum.

Yarışmadaki gençlerin ilişkilerinden aşk adına nasıl bir ders çıkardınız?

Yeni nesil daha sabırsız, pürüz çıkınca korkup kaçma eylemindeler. Anlayış, tolerans yok. Her şeyi hızla tüketiyorlar. Oysa insanlar tüketilecek malzeme değil. Bu kafayla 10 kere de evlensen geleceğin nokta aynı.



Seks hayatlarında da böyle mi?

Bu evde böyle bir şeye müsaade yok. Türk örf adetlerine uygun, sokakta yapılanın yüzde birini yaşayarak birbirlerini tanıyorlar. Ama genel olarak yeni nesil, aşk gibi cinselliği de tüketti. O kadar arada kalmış bir toplumuz ki, cinsel devrimi bir anda yaşadığımız için bütün değerleri onunla yok ettik.
ÇOK BİLEN KADININ CAZİBESİ YOK

Siz insanları evlendirmeye çalışıyorsunuz da kendiniz hiç evlendiniz mi?


18 yaşımda ilk aşkımla flört edip ailelerimizin katılmadığı, tamamen inat, hiçbir cinsel paylaşımımın olmadığı, dört sene sadece muhallebi yiyerek gezdiğim ilk aşkımla evlendim. Kısa sürdü. Toydum. Ne ben kadındım, ne o koca.

Terzi kendi söküğünü dikemez denir... Sizin ki o durum herhalde...

Ben söküğümü dikeceğim ama tam nereden yırtıldığını bilmiyorum. Ya seçimlerim yanlış ya da çok bilen kadının cazibesi yok… Bunları yaşıyor ve bir noktada "Bana sahip çıkılsın" diye düşünüyorsun. Güçlü kadın, yok sayılan kadındır. Bende maalesef onlardan biriyim. Şu anda ciddi ilişki yaşadığım ama hâlâ düşünme aşamasında olduğum biri var.

Yumurtalarınızı dondurma sebebiniz de piyasada erkek olmaması mı?

Beni hamile bırakmak isteyecek veya evlenmek isteyecek birçok erkek olduğuna inanıyorum. Zaten illa çocuğum olsun diye dondurmadım. Erkeklerin "80 yaşında da evlenirim baba olurum" diye bir havaları var ya, madem tıp bana da 80 yaşında anne olma imkânı veriyor benim de soyum üresin istedim. Bu işlemi yapalı dört yıl oldu. Yumurtalarım Kıbrıs’ta. Şimdilik çocuğa bencillik etmemek için kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü ona babalık edeceğine inandığım kimse yok.

ERKEĞİN İYİSİ YAĞ TUTMAZ

90 kilodan 65 kiloya düştünüz… Neler değişti hayatınızda?


Yapımcım Caner Erdem’e sözüm vardı. Başladığımda 44 bedendim şimdi 38. İşimi seviyorum. Güzel giyinmeyi severim. Artık çok rahat kıyafet buluyorum.



Seks hayatınıza etkisi nasıl oldu?

En kilolu halimde bile aşk yaşadım. Ayrıca erkeğin kilolusunun cinsel hayatı zayıf oluyor. Bir laf var: "Horozun iyisi yağ tutmaz." Yani erkeğin iyisi yağ tutmaz. Kadının iyisi aslında hafif yağlı olur. İrisi ve dirisi makbuldür. İlk çağdan itibaren kadınlar hep kalçalı butlu çizilir.

Peki nasıl kurtuldunuz kilolardan?

Eskiden çok yemek yiyormuşum. Şimdi yiyebileceğim en sağlıklı yemekleri yiyorum. Mesela bugün sabah kahvaltısında kepekli tost yedim. Öğlen yemeğinde zeytinyağlı yerim. Tatlı yersen onu öğün olarak sayıyorum. Kilit nokta iki öğün yemek. Bir de enerji için vitaminle kendimi destekliyorum. Herkes kendi bünyesine uygun olanı alabilir.

Sizin yeni halinize ‘Hükümet gibi seksi kadın’ yorumları yapılmış... Katılıyor musunuz?

Evet kendimi seksi buluyorum. Kaç tane benim gibi Rus görünümlü Türk kadın var.