Polemik & Kulis
14 Ağu 2021 15:37 Son Güncelleme: 14 Ağu 2021 16:31

Ünlü ekran yüzü sektöre geri dönüyor! Hangi programı sunacak?

Bir süredir ekranlara ara veren başarılı haberci Benan Kepsutlu sektöre geri dönüyor.

Benan Kepsutlu, Habertürk ekranlarında yıllarca hazırlayıp sunduğu “Benan Kepsutlu ile Ajanda” programıyla bundan böyle Haber Global ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Eylül ayından itibaren Pazar geceleri 2 saat canlı yayınlanacak olan Ajanda’da yine Türkiye ve dünya gündeminin nabzı, yerinden hazırlanan özel haber dosyaları ve dünya çapındaki özel röportajlarla tutulacak. Sıcak bölgelerde hazırlanan haber dosyaları ve röportajlar, stüdyoda önceki yıllarda olduğu gibi Benan Kepsutlu’nun canlı sunumuyla aktarılacak.

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin İran temsilcisi gazeteci Yakup Arslan’ın da ana kadroda olduğu programda Kepsutlu ve Arslan her hafta sahada hazırlayacakları özel haber dosyalarıyla ve önemli röportajlarla Ajanda’nın notlarını belirleyecek. Programın bir bölümünde yine siyaset magazine de yer verilecek.

Programa KGK’nın 50’ye yakın ülkedeki ve 81 ildeki temsilcileri zaman zaman canlı bağlantılarla katkı sağlayacak.

Benan Kepsutlu ekranlara döneceğini instagram hesabındaki şu notla duyurdu;

“Gönlüm sahada kaldı” diyorken yeni bir heyecan çıktı karşıma. Bir süredir yapımcılığını üstlenmekten keyif aldığım onca projede “artık mutfaktayım” diye düşünürken, kanımdaki o virüs beni ara ara hep yokladı. Birbirimize duyduğumuz büyük aşktan vazgeçememişiz yani. Eylül ayından itibaren Küresel Gazeteciler Konseyi’nin de büyük desteğiyle değerli Haber Global ailesinin ekranlarında, yine “Ajanda”da sizlerle birlikte olacağım. Yine hem saha, hem stüdyo... Yine hem özel dosyalar, hem özel röportajlar.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, "Benan Kepsutlu ile Ajanda" programının kamu diplomasisine de büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Türk televizyonlarına habercilik alanında yeni bir soluk getirmeyi amaçladık. Bu konuda bize imkan sağlayan yükselen haber kanalı Haber Global yönetimine teşekkür ederim. Umarım herkesin beğeniyle izleyeceği bir program olarak uzun yıllar ekranlara konuk oluruz. Benan hanıma tüm üyelerimizle destek vereceğiz. Başarılar diliyorum" dedi.