Medya
08 Tem 2018 12:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Ünlü ekran yüzü ressam çıktı! Sergi açmaya hazırlanıyor!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, ünlü ekran yüzünün yağlı boya çalışmaları olan bir ressam olduğunu köşesinde paylaştı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, CNN Türk’te yayınlanan ‘Gece Görüşü’nü hazırlayıp, sunan gazeteci Hande Fırat'ın sergi açacak kadar yağlı boya çalışmaları olan bir ressam olduğunu yazdı.

Eyüboğlu ayrıca Fırat'a resim tutkusunun ne zaman başladığını, kimden ders aldığını, sergi açacak kadar tablosunun olup olmadığını sordu.

İŞTE ALİ EYÜBOĞLU'NUN BUGÜNKÜ YAZISINDAN O BÖLÜM:

HANDE FIRAT RESSAM ÇIKTI

CNN Türk’te yayınlanan ‘Gece Görüşü’nü hazırlayıp, sunan gazeteci Hande Fırat, sergi açacak kadar yağlı boya çalışmaları olan bir ressam çıktı. Fırat, sosyal medyasında çalışma ortamını paylaşınca merak edip, mesaj attım ve resim tutkusunun ne zaman başladığını, kimden ders aldığını, sergi açacak kadar tablosunun olup olmadığını sordum. İşte Fırat’ın anlatımıyla ressamlığının öyküsü:
“Beş yıl boyunca haftada iki saat Mahmure Tünal’dan ders aldım ve sekiz yıldır resim yapıyorum. 50 tablom var, ama henüz sergi açmadım. Çünkü her yıl bir olay patladı ve sergi işi yattı. Bu yıl ekim ayında ilk kişisel sergimi açmak istiyorum. İçimden geldiği gibi çalışıyorum. Resim yapmaktan çok keyif alıyorum. Yaptıklarımı görenler çok değişik buluyor ve beğeniyor.”



Fırat’tan hazır tablolarından birkaçının fotoğrafını istedim. Gönderdiği serilerden biri Hindistan’ın Holi Festivali’nden, diğeri ise semazenler... Fırat’a göre bu tablolar, aslında baharı müjdeleyen çılgın boyalar... Sizce nasıl Hande Fırat’ın yaptığı yağlı boya resimler?