Polemik & Kulis
15 Eyl 2020 15:32 Son Güncelleme: 15 Eyl 2020 16:23

Ünlü ekran yüzü Olay TV ile anlaşmaya vardı!

İşadamı Cavit Çağlar'ın 'Yüzde yüz hissesi benim' açıklamasında bulunduğu ve Ekim ayında yayına geçmeyi hedefleyen Olay TV, kadrosuna deneyimli bir ismi daha kattı.

Daha önce GSTV, Artı 1, TRT Spor, TRT ve Haber Global gibi kurumlarda ekrana çıkan Cansu Şimşek’in yeni adresi belli oldu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; deneyimli isim, kadrosuna daha önce birçok flaş transfer yapan Olay TV ile anlaşmaya vardı. Cansu Şimşek, yeni kanalında muhabir olarak görev yapacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansını tamamlayan Cansu Şimşek, son olarak Medyascorpe’da yaptığı röportajlarla dikkat çekiyordu.

Tecrübeli gazeteci 2016 ile 2018 yılları arasında ise Hürriyet’in özel haberler servisinde muhabir olarak görev yapmıştı.

Süleyman Sarılar yönetiminde ekim ayında yayına başlayacak Olay TV ise daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Evren Aydın, Bülent Akdeniz, Gökhan Kayış, Mesut Çiftçi, Ayhan Kudat, Tarık Ünlü, Abdullah Demir, Kenan Şener, Alican Uludağ ve Nur Köşker gibi deneyimli isimleri bünyesine katmıştı.