Televizyon
06 Eyl 2015 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:51

Ünlü ekran yüzü, oğlu için TRT'deki programa ara verdi!

Başarılı sunucu Özge Uzun, TRT'deki Umut Yolculuğu programına hastalığına bir türlü teşhis konulamayan 7 yaşındaki oğlu Dağhan için ara verdi.

Ekranların başarılı sunucusu Özge Uzun, Twitter hesabından TRT'deki Umut Yolculuğu programına ara verdiğini açıkladı. Hastalığına bir türlü teşhis konulamayan oğlu Dağhan için bir süre önce ABD'ye giden Özge Uzun, tedavi süreci için TRT'deki programına ara verdi.

Uzun, Twitter hesabından "Umut yolculuğu öncesi son yayın artık... Bir süre karşınızda olamayacağım" dedi. 

Haber sunucusu Özge Uzun'un, doğuştan anomalilerle dünyaya gelen ve hastalığının teşhisi konulamayan oğlunu anlattığı kitabı 'Sizin Hiç Maviniz Var mı?' küçük Dağhan'a Washington'da yeni bir kapı açmıştı.



Özge Uzun, Istagram hesabında, son programından bu fotoğrafı paylaştı. 

7 yaşındaki Dağhan'ın durumunu Uzun'un yazdığı kitaptan öğrenen National Institutes of Health, Uzun'u ABD'ye davet etmişti. 2 çocuk annesi olan ve Siva adında bir kızı da bulunan Özge Uzun, geçtiğimiz Mayıs ayında yollarını ayırdığı 10 yıllık eşi Volkan Üst ile birlikte 6 Eylül'de ABD'ye gitti. Özge Uzun, "Hastalığa isim vermek istediklerini söylediler. Şu an ne kadar kalacağımız belli değil. Ama en az 15 gün orada olacağız. Benden ve Volkan’dan da kan alacaklar. Bu tedavinin tüm ücretini, konaklama da dahil Hastane karşılıyor. Biz sadece uçak biletini alacağız. 11 saatlik yolculukta Dağhan rahat etsin diye THY’le görüşüp gerekli konforun sağlanmasını isteyeceğim" diye konuşmuştu.