Televizyon
30 Haz 2015 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Ünlü ekran yüzü isyan etti: Mesleği bırakmadım, geri dönüyorum!

Başarılı ekran yüzlerinden Serap Ezgü, hakkında çıkan 'Mesleği bıraktı, köye yerleşti' haberleri hakkında bir basın açıklaması yayınladı.

Serap Ezgü, 'Kariyerini bıraktı ev hanımı oldu' ‘Bodrum’daki villasını zor durumda olduğu için satılığa çıkardı’ haberlerine tepki gösterdi.

Şu anda Bodrum’daki yazlığında olduğunu ve evini satmadığını belirten Ezgü, şunları söyledi: “Ev benim istersem satar ada alırım kimene. Bunlar maksatlı şeyler. Yeni sezonda bomba gibi bir projeyle yeniden ekranda olacağım.”dedi.

Serap Ezgü'nün basın açıklaması şöyle:

"Sosyal medyada yokum. İnternette benimle ilgili çıkan haberi eşten dosttan öğrendim.

Sözü edilen Bodrum'daki evi bundan 5 yıl önce aldım. Hürriyet Gazetesi'nden Melike Karakartal ile evime yerleşmemden bir süre sonra uzun bir röpörtaj gerçekleştirdik. Röpörtaj Hürriyet Gazetesi'nde 2 gün arka arkaya yayınlandı. O dönemde röpörtajın yayınlanmasının ardından medyada SERAP EZGÜ MESLEĞİ BIRAKTI, KÖYE YERLEŞTİ biçiminde aslı astarı olmayan bir söylenti yayıldı ya da maksatlı olarak yayılmak istendi. O dönemde bu haberler üzerine beni arayan yapım şirketlerinin -Bodrum'a yerleştiğinizi duyduk ama yine de bir soralım dedik çalışmayı düşünür müsünüz sorularına maruz kaldım... Star Tv'de Suç ve Ceza, atv'de Yeniden Başlayalım, Fox Tv'de Serap ile Yeniden Başlayalım adlı programlar peşpeşe geldi.

Şimdi her ne hikmetse tam yeni sezon için görüşmelerin hız kazandığı bu dönemde, yine anlaşılamaz bir biçimde, 5 yıl önce yapılmış bu röpörtajın fotoğrafları yine ortaya çıktı. Önce güldüm geçtim, cevap vermeyi dahi düşünmedim. Fakat, yakın dostlarımın da ısrarlarıyla masa başında haber yapan, mesleğinin namusunu kirleten sözde gazetecilerin deşifre olması ve mesleğini hakkıyla yapanlardan ayrılması gerektiğini düşünerek meslek hayatımda ilk defa bir basın açıklaması yazmak zorunluluğu hissettim.

Evet şu anda Bodrum'daki yazlığımdayım. Hala sebze ve meyveleri dalından kopararak yiyorum. Yumurtaları bahçedeki tavukların folluğundan sıcak sıcak kendi ellerimle alıyorum. Ben aslında bahçeden ve folluktan 33 yıllık emeklerimin karşılığını topluyorum her sabah. Bodrum'a ya da İstanbul dışında hiçbir yere yerleşmedim, yerleşmeyi de düşünmüyorum. Yazlık evi olan herkes gibi gibi ben de yazları 2-3 ay Bodrum'da yaşıyor, sonra da evime İstanbul'a geri dönüyorum. Maksatlı bir şekilde beni sektörden taca çıkarmaya yönelik bu haberleri yapanlara kötü bir haberim var. Görüşmelerimi sürdürüyorum ve yeni sezonda bomba gibi bir projeyle yeniden ekranlarda olacağım.

Haberin çıktığı internet sitelerinde yorumlarıyla bana sahip çıkan, sevgilerini açık bir biçimde dile getirerek haberi yapanlara benden önce cevap veren tüm seyircilerime de teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

SERAP PAKÖZ (EZGÜ)