Polemik & Kulis
02 Mayıs 2023 13:45 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2023 14:02

Ünlü ekran yüzü Halk TV kadrosuna dahil oldu! ‘Yepyeni bir heyecan’ diyerek duyurdu…

Son olarak Ulusal Kanal’da izleyici ile buluşan ünlü ekran yüzü Halk TV kadrosuna dahil oldu.

Halk TV’den transfer haberi geldi. Son olarak Ulusal Kanal’da izleyici ile buluşan Sinem Fıstıkoğlu, Halk TV kadrosuna dahil oldu.

Transferini “Yepyeni bir heyecan” diyerek duyuran Sinem Fıstıkoğlu, devamında “Meslek hayatımın bu dönemimde artık bu ekrandayım. Bu şahane ekibe dahil olmam için bana kapılarını açan Halk Tv Genel Yayın Yönetmeni Bengü Şap Babaeker ve Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Cafer Mahiroğlu’na teşekkürler. Merhaba şampiyonlar ligi” ifadelerini kullandı.

 

SİNEM FISTIKOĞLU KİMDİR?

Sinem Fıstıkoğlu aslen Trabzonlu'dur. İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Sinem Fıstıkoğlu BRT, CNBC-e, Bengütürk kanallarında haber ve spor spikerliği yapmıştır. Ayrıca birçok futbol programları hazırlayıp sundu.

 

Tvem kanalında spor programı ile seyircilerin karşısına çıkmıştır. Trabzonspor’un marka yüzü olan sunucu iyi derecede İngilizce ve İspanyolca bilmekte, birçok ödül töreni ve lansman gibi organizasyonlarda modertörlük ve sunuculuk yaptı.

Son olarak Ulusal Kanal'da Fikir Meydanı Programı'nın sunuculuğunu yapan Sinem Fıstıkoğlu, kariyerine Halk TV’de devam edecek.