Magazin
15 Şub 2019 11:10 Son Güncelleme: 15 Şub 2019 12:56

Ünlü ekran yüzünün annelik sevinci!

Yurt dışı gezi programlarıyla ünlenen ve medyada "Dişi Acun" olarak tanımlanan Gülhan Şen heyecanla beklediği bebeğini kucağına aldı.

Galaksi Rehberi programıyla tanınan ve 2015 yılında senarist, yönetmen ve mizah yazarı Alper Mestçi ile evlenen Gülhan Şen şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor.

İnstagram'da paylaştığı fotoğrafla kızını kucağına aldığını duyuran Şen, erken doğuma girdiği için epey telaşlandığını ama kızında da kendisinde de hiçbir sağlık sorunu olmadığını söyledi. Ünlü sunucunun bu haberi sevenlerini mutlu etti.

Gülhan Şen, bebeğinin fotoğrafını henüz sevenleriyle paylaşmamış olsa da doğum yaptığı haberi de kısa sürede binlerce beğeni aldı. Fotoğrafa çok sayıda 'tebrik' yorumları yapıldı.

İşte Gülhan Şen'in o paylaşımı:

"Hayatımdaki en güzel haberi nasıl verebilirim ki??? En iyisi en yalın ve büyüleyici haliyle söyleyivermek: "Ben anne oldum!" Özlemle hayalini kurduğum, birbirimize kavuşmak için nice dualar ettiğim mucizem geçen yaz "Geliyorum!" diye haber vermişti bana.Doğum yaklaşırken bu sevinçli haberi sizlerle de paylaşmaya hazırlanıyordum ki tatlı kızım bize sürpriz yapıp erkenci davranıverdi! Epey telaşlandım ama çok şükür sağlıkla kavuştuk birbirimize... Güzel dileklerinizi, dualarınızı esirgemeyin bizden... Ben de sizin için Allahımın bu mucizeyi isteyen herkese nasip kısmet etmesini, olanların da evlatlarına sağlık vermesini dilerim... Hoşgeldin canım kızım, dünyama benzersiz güzellikte duygular ve bambaşka bir anlam getirdin. Sen doğdun ve seninle birlikte ben de yeniden doğdum..."