Polemik & Kulis
31 Mayıs 2023 10:39 Son Güncelleme: 31 Mayıs 2023 11:03

Ünlü ekran yüzü A Haber’e veda etti! Sekiz yıl boyunca birçok özel yayına imza attı…

A Haber’den ayrılık haberi geldi. Yaklaşık sekiz yıl boyunca birçok özel yayına imza atan ünlü ekran yüzü kanalla yollarını ayırdı.

Ünlü ekran yüzü A Haber’le yollarını ayırdı. MedyaRadar’ın özel haberine göre yaklaşık sekiz yıldır A Haber’de ‘Gece Ajansı’nı sunan Salih Cemal Nayman, istifasını vererek kanala veda etti. Birçok özel yayına imza atan Salih Cemal Nayman, ATV ve A Haber Cumhurbaşkanlığı yayınlarının da moderatörlüğünü yapıyordu.

Ayrıca sunuculuk, spikerlik, güzel konuşma dersleri veren Salih Cemal Nayman bugüne kadar çok sayıda seminer gerçekleştirdi.

SALİH CEMAL NAYMAN KİMDİR?

1978 Ankara doğumlu Salih Cemal Nayman, 25 yıllık meslek hayatına, 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okurken Radyo Altınokta’da haber spikeri olarak başladı.

Ardından 1999 -2000 yıllarında sırasıyla Tesk FM ve Capital Radio’da çalıştı. Radyoculuk kariyerinin devamında Işık TV’de Köşe isimli haber programını hazırlayıp sunarak televizyona geçiş yaptı.

Kısa bir süre Cine-5’te muhabirlik yapan Nayman, 2002 yılında Kanal D Haber’de seslendirme ve muhabirlik görevlerini üstlendi. 2005’te Ciner grubuna, Kanal 1’e transfer oldu ve muhabir olarak görev aldı. 2 yıl sonra aynı grup bünyesindeki Habertürk’te muhabirliğe devam etti. 2009 yılında Habertürk İstanbul ofisinde haber spikeri olarak görevlendirildi.

Aynı yıl Turkuvaz Medya’ya transfer oldu ve Atv’de seslendirmeci olarak göreve başladı. A Haber’in kuruluşuyla birlikte haber spikeri olarak görevine devam etti. Bir süre  Atv’de Kahvaltı Haberlerini sundu. Ardından tekrar A Haber’de görev alıp yaklaşık 8 yıldır Akşam Ajansı’nın sunuculuğunu yapıyordu.

Salih Nayman evli ve bir çocuk babasıdır.