Medya
03 Kas 2022 14:14 Son Güncelleme: 03 Kas 2022 14:16

Ünlü ekran yüzü 24 TV’den 360’a transfer oldu! Uzun yıllardır kanaldaydı…

2006 yılında başladığı 24 TV kariyeri ile birçok görevde bulunan ve program hazırlayıp sunan ünlü ekran yüzü 360 TV’ye transfer oldu.

2006 yılında başladığı 24 TV kariyerinin ardından birçok görev üstlenen ve program hazırlayıp sunan ünlü ekran yüzü Beyza Hakan, 360 TV’ye transfer oldu. Hakan, 360 TV’de ‘Kayıtdışı’ adlı programda izleyiciler ile buluşacak.

KAYITDIŞI HAKKINDA

Tarihin bilinmeyenleri, kadim bilgiler ve geçmişin gizemleri, dünyanın geleceğine dair çarpıcı varsayımlar ve yeni dünya düzeninin şifrelerinin çözüldüğü Kayıtdışı, ekranların sevilen yüzü Beyza Hakan ile her Cuma 360 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

BEYZA HAKAN KİMDİR?

Turizm Otelcilik Lisesi mezunu olması dolayısı ile turizm işletmeciliği ve sonrasında halkla ilişkiler eğitimi görmüş ancak yerel radyolarla birlikte başladığı yayıncılıktan yana tercihini kullanmıştır.

Antalya'da yayın yapan ETV 'de sunuculuk yaparken teklif üzerine Kanal 7 ile anlaşarak İstanbul'a yerleşmiştir. Kanal 7'de çalıştığı 7 yıl boyunca hafta sonu haberleri, gece kuşağını sunmuş, Ülke TV açıldığında gündeme ilişkin programlar hazırlayıp sunmuştur. 2006'da 24 TV' ye transfer olan Beyza Hakan bu süreçte moderatör sabah, moderatör gece, iç ve dış branş bültenlerini sunmuş, Sözden Öte, Orada Neler Oluyor programlarını hazırlayıp sunmuştur.

RTGD En iyi gece bülteni, IRU alkışı hakkedenler en iyi sunucu ödülü, yaptığı haberler nedeniyle "tüketici hakları ödülü", İBB Basın ve Spor Ödülü, Balkan Üniversitesi Kızılelma gibi ödüllere layık görülmüştür. Aynı zamanda diksiyon ve etkili iletişim üzerine eğitim ve seminerler vermektedir.