Gündem
04 Tem 2013 10:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

ÜNLÜ EKRAN YÜZLERİ "BEBEKLER ÖLMESİN" DİYE POZ VERDİ!

Özlem Süer, Berna Laçin, Ceyda Düvenci ve Defne Samyeli UNICEF için tasarladıkları çantalarla poz verdi.

Özlem Süer, Berna Laçin, Ceyda Düvenci ve Defne Samyeli UNICEF için tasarladıkları çantalarla poz verdi. Tasarımların geliri fakir ülkelerdeki anneler ve bebeklere harcanacak.

33 ülkede 130 milyon anne ve bebeğin hayatını tehdit eden ‘Anne ve Yenidoğan Tetanosu’nu ortadan kaldırmaya yardımcı olmak amacıyla, Prima ve UNICEF’in sürdürdüğü ‘1 Paket: Hayat Kurtaran 1 Aşı’ kampanyasına bu yıl Özlem Süer, Berna Laçin, Ceyda Düvenci ve Defne Samyeli destek verdi. Ünlü isimlerin tasarladıkları bebek çantalarının satışından elde edilecek gelir UNICEF’in kampanyasında kullanılacak. Kampanyanın sponsoru Prima, her UNICEF logolu ürünü için bir anne ve bebeğin bir aşı bedelini UNICEF’e bağışlayacak.

Her paylaşıma bir aşı bedeli

7 yılda 300 milyon aşı bağışlanan kampanyada bir yenilik daha var. Facebook’taki ‘Prima Dünyası’nda yer alan uygulama üzerinden anne babaların bebekleriyle birlikte çekildiği her fotoğraf paylaşımı için de bir aşı bağışlanacak. 100’ü aşkın fotoğrafın sahibi anne ve babalara; özel bebek çantalarından armağan edilecek.