Gündem
06 Mayıs 2013 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

ÜNLÜ DJ NİKAHINA BİR GÜN KALA İNTİHAR ETTİ!

Power Türk DJ'lerinden Güray Hekim hayatını kaybetti. Hekim'in ölüm sebebinin intihar olduğu iddia edildi.

Powertürk Radyo ve Radyo Fenomen’in DJ’lerinden Güray Hekim, cumartesi sabahı nişanlısının evinden çıktıktan sonra Bostancı sahilinden kendisini Marmara Denizi’nin serin sularına bıraktı. Pazar (dün) nikahı olan genç radyocunun nikahına gidecek olan yakınları ve sevenleri Hekim’in nikahı yerine cenazesine katıldı.

Nişanlısına mesaj atmış

Deniz polisinin uzun aramalar sonucunda akşam saatlerinde denizden çıkarttığı cesedin Güray Hekim’e ait olduğu kesinleşirken sabaha karşı mesaj attığı nişanlısının ifadesi alındı. İsmi gizli tutulan nişanlısı, aralarında herhangi bir sorunun olmadığını ve neden intihar ettiği konusunda da haberinin olmadığını söyledi. Güray’ın intihar etmeden önce, “Hayatında bir daha olmayacağım” diye bir mesaj attığı öğrenildi.

İntihar yorumları paylaştı

Genç radyocunun neden intihar ettiği konusunda sorular tam olarak yanıt bulmazken Güray Hekim’in tiwitter üzerinden paylaştığı konular arasındaünlü şair Sylvia Plath’ın intiharına ilişkin notları dikkat çekti. Yazıda şu bölüm dikkat çekti :

“Velhasıl, Plath’i okurken ve hakkında düşünürken aynayı bir de kendimize çevirmekte fayda var. Okuyucu olarak, intiharın yükünü bir kişinin üzerine yığarak kendimizi rahatlatmak biraz kolaya kaçmak değil midir? Karanlık hayat hikâyesiyle önümüze gelmese, biz Plath’ın şiirlerini ne kadar takdir edecek ve literatürde kendisine ne kadar yer ayıracaktık? Yazdıklarını reddeden, ağır eleştirilerde bulunan onlarca dergi ve yayınevi, başarısız olduğuna inanarak yavaş yavaş çöken Plath’ın intiharından sonra yazdıklarını hevesle yayımlamaya başladıysa, bir kadın yazarın kendini yok edişinin altında tek bir insan ya da olay değil, bütün bir sistemin çalışma şeklini aramak lazım geliyor.”