Magazin
08 Oca 2018 12:52 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Ünlü dizi oyuncusu polisin elini ısırdı, gözaltına alındı!

“Polise mukavemet” suçundan gözaltına alınan ünlü oyuncu ve arkadaşı “adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

23 yaşındaki oyuncu Feyza Civelek, arkadaşı Ecem A. ile aracıyla seyir halindeyken Ortaköy'de görevli polisler tarafından alkol kontrolü için durdurulmak istendi.

Civelek ile aracını durdurmak isteyen polis arasında tartışma yaşandı. O sırada polisin elini ısıran oyuncu ve yanındaki arkadaşı Ecem A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen oyuncu ve arkadaşı müraacat savcısına ifadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

"POLİS MEMURU BANA YUMRUK ATTI... BEN DE ELİNİ ISIRDIM..."

Hakim karşısında ifade veren oyuncu Feyza Civelek, "Sabah saat 03.30 sıralarında arkadaşım Ecem A. ile birlikte Ortaköy’den eve geçtiğimiz esnada polis memurları bizi durdurdu. Daha sonra bir polis memuru arkadaşımın saçından tutarak araçtan indirdi. Yanıma iki polis gelerek beni zorla araçtan indirdi. Ben ne olduğunu anlamadım. Sinirlendim ve araçtan indim. O sırada polis memuru beni yere yatırdı. Bana yumruk attı. Ardından ben de tepki verdim. Arkadaşım panik içinde aracıyla oradan ayrıldı. Ben de bana vuran polis memurunun elini ısırdım. Polis memurlarından davacı ve şikayetçiyim" dedi.




"UZLAŞMAYI KABUL ETMİYORUM"

Oyuncu Feyza Civelek’in arkadaşı Ecem A. ise, araçlarını durduran polis memurunun zorla kapıyı açarak saçından çektiğini belirterek “Benim kolumdan tutarak yere yatırdı. Sebebi ise aracı ısrarla sağa çekmek istememdi. Ben arkadaşıma baktığımda iki polis memurunun arkadaşımı yere yatırdığını gördüm. Yoldan geçen araçlar durarak polis memurlarına engel olmak istedi. Bir tane polis aracı durdu ve polis memurunu itip beni aldı ve araca bindirdi. Beni yere yatıran polisle tartıştı. Polis merkezine geldiğimde trafik polisleri hiçbir suçum yokken ehliyetimi aldılar. Uzlaşmayı kabul etmiyorum. Şikayetçiyim" diye konuştu.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

İfadelerin ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği oyuncu Feyza Civelek ve arkadaşı Ecem A.’nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. İki arkadaş hakkında "Polise mukavemet" suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.



Adliye çıkışında bitkin olduğu gözlenen Civelek, görüntü vermemek için gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynadı. Civelek’in arkadaşı Elif, adliyeden çıkar çıkmaz taksiye binerken Civelek ise adliye meydanına doğru kaçtı.

Bir süre meydanda tur atan Civelek, tekrar adliye önüne geçerek taksiye bindi. Takside de bir süre gazetecilerin gitmesini bekleyen Civelek, çabaları sonuçsuz kalınca taksiyi hareket ettirdi ve olay yerinden uzaklaştı.



FEYZA CİVELEK KİMDİR?

95 doğumlu oyuncu, 2009 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile ilk dizi oyunculuk deneyimini gerçekleştirdi.

Civelek, Adını Feriha Koydum dizisiyle ünlenerek Lara karakterini canlandırdı. Civelek, Sihirli Annem, Kavak Yelleri ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde de rol aldı.