Gündem
14 Eki 2012 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

ÜNLÜ DERGİCİ UÇAKTA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ

Golf Dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Hüseyin Kaplan bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hafta içinde Turkish Airlines World Golf Turnuvası’ndan sonra yaşanan olayların ardından bir üzücü haber de Golf Dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Hüseyin Kaplan’dan geldi. Kaplan’ın bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bu hafta düzenlenen ve dünyaca ünlü golfçülerin katıldığı Turkish Airlines World Golf Turnuvası’nda Ahmet Ağaoğlu’nun tartıştığı bir gazeteciye kafa atması, yine Ağaoğlu’nun vurduğu golf topuyla bir görevlinin kafasını yarması ve dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods’un elenerek turnuvaya şok bir şekilde veda etmesinin ardından kamuoyunda yankı uyandıran bir kötü haber daha geldi.

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yakın dostu olan ve Golf Dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Hüseyin Kaplan bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Antalya’daki 3 önemli turnuvada görevini yapan ve derginin son sayısını hazırlayan Kaplan, bugün öğle sularında İstanbul’a dönmek üzere Antalya’dan uçağa bindi. Havada aniden fenalaşan Hüseyin Kaplan’ın durumu pilota haber verilince uçak yeniden Antalya’ya geri döndü ve acil iniş yaptı. İniş sırasında ve indikten sonra yapılan müdahalelere karşın Kaplan’ın vücudu yanıt vermedi ve hayata gözlerini yumdu. Federasyon Başkanı Ağaoğlu cenazeyi almak üzere özel uçak tutarak gece Antalya’ya hareket edecek ve daha sonra İstanbul’a dönecek.

Türkiye’nin ilk sosyete muhabirlerinden olan Kaplan’ın cenazesi yarın(pazartesi) Gazıosmanpaşa Dörtyol Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Mezarlığı’na defnedilecek.