Gündem
28 Mar 2023 08:15 Son Güncelleme: 28 Mar 2023 08:15

Ünlü danışman milletvekili aday adayı

Türkiye'nin başarılı danışmanları arasında gösterilen Türkiye'nin ilk ve tek vali danışmanı Mustafa Sezer İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Sıra dışı projelerinin ödül almasıyla bilinen Türkiye'nin en başarılı danışmanlarından, Türkiye'nin ilk ve tek ödüllü vali danışmanı, ismi Denizli'de caddelere sokaklara verilen, yaşam boyu Onur ödülü gibi sıra dışı ödülleri olan, televizyon ve gazetecilik dünyasının tanıdık siması Mustafa Sezer İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.



MUSTAFA SEZER'İN SIRA DIŞI PROJELERİNE SIRA DIŞI ÖDÜL
En son Cumhurbaşkanının ‘Benden selam söyleyin şelaleler şehrine’ dediği projenin koordinatörlüğünü yapan Mustafa Sezer'in ismi Ordu'da bir şelaleye verildi. Sezer, ayrıca Denizli’de ismi cadde ve sokaklara verilen ilk ve tek gazeteci ve yüzlerce projesinin ödül alması ile biliniyor. Pamukkale'de Kırmızı Şifa projesinden dolayı caddeye ismi verilen Mustafa Sezer'in Tavas Pidesi ve Tavas Atomu projesinden dolayı da Tavas'ta caddeye ismi verilmişti. Denizli'nin En Tatlı Acısı Projesi nedeniyle Kale ilçesinin sembolik tapusu verilmişti. Geçtiğimiz yıllarda görücüye çıkan Pamukkale Nar Vadisi; (kırmızı vadi) projesi ulusal ve uluslararası basın camiasından büyük alkış aldı.

"DENİZLİ'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİREMEZSEM İSTİFA EDERİM"
Azmi ve çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren Sezer tüm hemşehrilerine altın değerinde bir söz veriyor; ‘3 yıl içinde Denizli'nin ekonomik olarak kaderini değiştiremezsem istifa edeceğim aldığım bütün parayı ve ödenen sigortalarımı fakir ve muhtaçlara yardım derneğine dağıtacağım’