Gündem
13 Mayıs 2015 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Ünlü astroloğa şok! Kardeş kavgası büyüyor!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, kendisinden şantajla 500 bin TL isteyen kardeşi Hakan Uman ve eşine dava açtı.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, kendisinden şantajla 500 bin TL isteyen kardeşi Hakan Uman ve eşine dava açtı. Kardeş Uman ise polis baskınlarından kurtulmak için astrolog olduğunu iddia ettiği ablası Nuray Sayarı’ya 102 bin TL’lik tazminat davasıyla karşılık verdi.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı ile kardeşi Hakan Uman arasındaki kavga bitmiyor. Sayarı, Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtığı davada 20 yıla yakın süredir astroloji bilimi ile uğraştığını belirterek adını taşıyan “nuraysayari.com.tr” ve “nuraysayarishop.com” adlı sitelerde kendisine ait olmayan burç yorumlarının paylaşıldığını ve pek çok ürünün satışının yapıldığını kaydetti.

Sayarı, bu sitelerden iyi niyetli kişilerin dolandırıldığını ileri sürerek kardeşi Hakan Uman ile eşi Neslihan Uman’ı suçladı. Kardeşinin siteleri kapatmak için kendisinden 500 bin TL isteyerek şantaj yaptığını öne süren abla, sitelere yönelik ihtiyati tedbir kararı alınmasını istedi.

Hakan Uman ile eşi Neslihan Uman ise Nuray Sayarı’ya 102 bin TL’lik karşı tazminat davası açtı. Sayarı’nın öz ablası olduğunu mahkemeden dahi sakladığını iddia eden Hakan Uman, “ablasının yıllar önce tarotcu, falcı, medyum olarak bu işi yaptığını, polis operasyonlarından korunmak için Moda olan astroloji uzmanı ve astrolog unvanına geçiş yaptığını” ileri sürdü.

Ablasının yazdığı astroloji kitaplarının çalıntı olduğunu da iddia eden Uman ayrıca Nuray Sayarı’nın 2013’ün Ocak ayında astrolog Şenay Yangel’in daha önceden yazdığı burç yorumlarını nuraysayari. com.tr sitesinde yayınlattığını, bu nedenle de Yangel’e tazminat ödemek zorunda kaldığını belirtti.