Ünlü astrolog tek tek inceledi! Piyango kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç!

ABD'de 2,04 milyar dolarlık tarihi loto ikramiyesinin bir talihliye çıktığının açıklanmasının ardından şans oyunları yeniden gündeme oturdu. Peki şansın üzerinde burçların etkisi var mı? ABD'li astrolog Reda Wigle, ikramiye tutturması en olası ve en şanslı burçları açıkladı.

Ünlü astrolog tek tek inceledi! Piyango kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç! - Sayfa 1

Aylardır devrederek sonunda 2 milyar dolar ikramiyeye ulaşan ABD'deki Powerball lotosu, dün bir talihliye çıktı. 2,04 milyar dolarlık rekor ikramiyeyi California’dan ismi açıklanmayan talihlinin kazandığı bildirildi. Büyük ikramiyenin yanı sıra Florida'da bir kişi 2 milyon dolar, 22 kişi de 1 milyon doların sahibi oldu.

19
Ünlü astrolog tek tek inceledi! Piyango kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç! - Sayfa 2

2,04 milyar dolar kazanan kişi altı sayıyı da doğru tahmin etti. Bu başarı, istatistiksel olarak 292,2 milyonda 1 gibi küçük bir orana denk geliyor.

29
Ünlü astrolog tek tek inceledi! Piyango kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç! - Sayfa 3

Peki ABD tarihinin en büyük loto ikramiyesini kazanan kişi nasıl bu kadar şanslıydı? Ya da onu bu kadar şanslı yapan şey neydi?

39
Ünlü astrolog tek tek inceledi! Piyango kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç! - Sayfa 4

İŞTE EN ŞANSLI BURÇLAR;

ABD merkezli New York Post gazetesi, burçların piyango, loto gibi şans oyunlarında etkisinin olduğunu yazarken, ünlü astrolog Reda Wigle en şanslı üç burcu da açıkladı. Buna göre, belirgin bir gezegen yerleşimine sahip oldukları için bazı burçların daha şanslı olduğu da ifade edildi.

49