Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu!

Cinsel performansınızı arttırmak bedeninizi daha iyi tanımaktan geçer. Bedeniniz beyninize uyar. Ve beyninizin süreçlerini gezegenler yani astroloji yönetir. Burcunuzla bir miktar ilgilenmek hayatta işinize yarayacak pek çok özet bilgiye ulaşmanızı sağlar.Astrolog Su Karakuş konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 1

KOÇ: Hızlı ve hedefe odaklı Koç burcu hemen sonuca ulaşmak ister ve buna izin vermeyen, oyuncu, çekici bir partnerle uzun zaman birlikte olabilir. Cinsel performansı doğuştan güçlü Koç insanı, hedefe odaklandığı anda kendini oyalayacak ve hızlı hareket etmesine engel olacak oyunlar ve oyuncaklar keşfederse uzun gecelerin unutulmaz kişisine dönüşebilir.

113
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 2

 BOĞA: Şefkat ve güven duygusu ile yaşamdan keyif alma arzusu birleştiğinde ortaya Boğa burcunun cinsel performansı çıkar. Ve yıllar geçtikçe her iki tarafında performansında doğal bir azalma söz konusu olur.

Peki, yeniden canlandırma için ne yapmak gerekir? Sıcak, yün, terlik, battaniye, harika bir yemek, şömine, yeterli miktarda içki Boğa burcu için yeterli olacaktır. Bu anahtar kelimeleri birleştirmek cinsel performansını arttırabilirsiniz. Ancak her hafta farklı estetik birleşimler yerine önce alışacağı ve sıkılana dek kullanacağı malzemeler yaratmalıdır.

213
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 3

İKİZLER: Cinsel performansı bu kadar değişken başka bir burç daha yoktur. Bu nedenle kendi beyin yapısını çok iyi tanımalıdır. Duygusal durumu beyninin seks bölümünü kontrol eder.

 Morali yüksek, içi rahat olduğu günlerde partneriyle buluşmalıdır. Entelektüel bilgilere yenilerinin eklenmesi heyecan verir. Sevgiliyle buluşma öncesi okuyacağı birkaç yeni cinsel araştırma duyularını harekete geçirmeye yeterde artar bile.

313
Ünlü astrolog açıkladı: Yatakta en iyi burç belli oldu! - Sayfa 4

YENGEÇ: Acıma duygusu o kadar kuvvetlidir ki aşık olacağı kişinin dramatik geçmişinden son derece etkilenir. Bu durumda ona sunacağı en önemli şey kendisi ve bedenidir. Yengeç burcunun cinsel performansı sevgilisinin arzularına göre değişir.

 Başkalarına odaklı yaşadığı için sevgilisinin cinsel performansını arttıracak donanıma sahip olmak önceliği olmalıdır. Ve her sevişme öncesi küçük dramatik konuşmalar yapmak, birlikte sarılıp dakikalarca öyle kalmak cinsel duyularını kuvvetlendirecektir.

413