Magazin
19 Eki 2015 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

Ünlü aktris hedef büyüttü! 2020'de başkan olacağım!

Ünlü aktrist, başkan olması durumunda yapacağı ilk işin 'dünyada acı çeken bütün çocuklara yardım etmek' olacağını söyledi

ABD’li aktris Lindsay Lohan, 2020 yılında düzenlenecek ABD başkanlık seçimleri için aday olabileceğini açıkladı.

Milliyet’te yer alan habere göre; Instagram hesabından adaylık isteğini duyuran ünlü oyuncu Lindsay Lohan, “2020’deki başkanlık seçimlerinde aday olabilirim. Tüm iniş çıkışlara rağmen bunu başarabiliriz” dedi.

Lohan, başkan olması durumunda yapacağı ilk işin ‘dünyada acı çeken bütün çocuklara yardım etmek’ olacağını ve bunu ‘İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in kendisine gösterdiğini’ söyledi.
Bununla birlikte başkanlık seçimlerinde aday olmak istediğini açıklayan diğer bir isim de ABD'li rapçi Kanye West olmuştu.

LINDSAY LOHAN KİMDİR?

2 Temmuz 1986, New York'ta doğan oyuncu, model ve pop şarkıcısı, söz yazarı. Lohan, kariyerine çocuk model olarak başlamıştır. 11 yaşında Parent Trap filminde  rol aldı. Lohan, 2003 ve 2005 yılları arasında filmlerinde başrollerde oynayarak ünlülüğünü artırdı. Çılgın Cuma, Kötü Kızlar ve Herbie: Fully Loaded gibi filmlerde oyandı ve ününü arttırdı.

2006 yılında,oynadığı filmlerden çok katıldığı partiler ve özel hayatı ile konuşuldu.Katıldığı partilerde alkol duvarını aşmış görüntüleriyle objektiflere takıldı. 2007 Nisan ayında kokain kullanırken yakalandı, 2007 Mayıs ayında alkollü araba kullanmaktan gözaltına alındı. Uyuşturucu skandallarından ve alkollü araç kullanırken yakalandıktan sonra rehabilitasyon merkezine gitmesi gerektiğne karar verildi.

Haziran 2007'de rehabilitasyon merkezindeyken bolca uyuşturucu aldıktan sonra elinde bıçakla kendine zarar vermeye çalışırken çekilen fotoğrafları yayımlandı.