Gündem
04 Şub 2015 17:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Ünlü aktör Randy Quaid'den şok video! Eşiyle öyle bir şey yaptı ki..

Beş yılı aşkın süredir yaşadığı kişisel ve adli sorunlar nedeniyle sinemadan uzak kalan ABD'li aktör Randy Quaid, ilginç bir videoyla ortaya çıktı.

Oynadığı filmlerle "News Corporation ve Warner Bros gibi medya devlerine milyarlarca dolar kazandırdığını" iddia eden 64 yaşındaki Quaid, eski model eşi Evgina ile birlikte yaklaşık iki dakikalık bir video çekti.

2010'da California'da kiraladıkları bir eve maddi zarar vermek ve hırsızlıkla suçlanan Quaid ve eşi tutukladıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı. Ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan çift, belirlenen kefaleti dahi ödemeden Kanada'ya kaçmıştı. O tarihten bu yana Kanada'da olan çift, bir Hollywood tarikatının kendilerini öldürmeye çalıştığını iddia ediyordu.



Videoda, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'a ait New York Post gazetesinin yaptığı haberlerle kendisini karalamaya çalıştığını öne süren Quaid, ceketinin altındaki 'Hawaii gömleği'ni göstererek, "Bu 1994'te, Independence Day filminde dünyayı kurtarırken giydiğim gömleğin aynısı. Ve bu davranışımdan ötürü Rupert Murdoch bana bir teşekkür dahi etmedi" dedi.

ABD'li aktör ardından da Murdoch maskesi taktırdığı eşinin arkasına geçti ve çift cinsel ilişkiye giriyormuş gibi rol yapmaya başladı.



Kanada'ya kaçan Randy Quaid ve eşi Evgina, ABD'ye girdikleri anda tekrar tutuklanacaklar.

ABD'li ünlü aktör Dennis Quaid'in ağabeyi olan Altın Küre sahibi Randy Quaid, 1973'te de "The Last Detail" filmiyle En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday olmuştu.