Magazin
02 Haz 2018 17:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Ünlü aktör kahraman ilan edildi!

Sherlock Holmes'u canlandırarak şöhrete kavuşan İngiliz aktör Benedict Cumberbatch, ülkesi İngiltere'de kahraman ilan edildi.

İngiltere’nin en iyi tanıtımını yapan kurgu karakterler arasında ilk sıralarda yer alan Sherlock Holmes’u canlandıran oyuncu Benedict Cumberbatch geçen yıl yaşanan bir olayın ardından ülkesinde kahraman ilan edildi. Sherlock Holmes’un maceralarının anlatıldığı dizide rol aldıktan sonra yakın zamanda çizgi roman karakteri Doktor Strange’i de canlandırarak şöhretini perçinleyen 41 yaşındaki oyuncunun Kasım ayında gaspçıların saldırısını engellediği ortaya çıktı.

41 yaşındaki Cumberbatch’i Londra’da görenler şaşkına döndü. Her şey taksiyle Londra’daki Marylebone Caddesi’nde ilerlerken bisikletle yemek taşıyan Deliveroo isimli şirketin kuryesinin 4 gaspçının saldırısına uğradığını gördü. Kurgu karakter Sherlock Holmes’un evinin olduğu hayali Baker Caddesi’nin köşesindeki caddede yaşanan saldırıyı gören Cumberbatch taksiden atlayıp hemen saldırganların üzerine yürüdü.



İngiltere’nin çok satan gazetelerinden The Sun’a konuşan Uber sürücüsü Manuel Dias, “Bisikletli adam çok şanslıydı, Benedict onu kurtardı. Çok cesurdu ve hiç korkmadı. Eğer müdahale etmeseydi bisikletliyi çok kötü döverlerdi” dedi. Gazeteye konuşan Cumberbatch, “Ben bir kahraman değilim, orada iyi mücadele ettim ve yapılması gerekeni yaptım” dedi.