Magazin
12 Eyl 2015 14:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Ünlü aktör 60 yaş küçük öğrencisiyle evlendi!

Rus ve Sovyet dönemi sineması ve tiyatrosunun efsane aktörü 84 yaşındaki İvan Krasko, kendisinden 60 yaş küçük 24 yaşından öğrencisi Natalia Shevel ile St. Petersburg'da evlendi.

 Rus ve dünya medyasının manşetlerine oturan ilginç evlilik haberi, dikkatleri ünlü aktörün hayatına çekti ve İvan Krasko'nun daha önceki 3 evliliğinde de yine kendisinden oldukça küçük kadınlarla olduğu ve bu 3 evlilikten 6 çocuğunun bulunduğu bilgisi ihtiyar delikanlıyı medyanın ilgi odağı yaptı.



ÖNCE ÖĞRENCİSİ AŞIK OLMUŞ

Saint Petersburg Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde güzel sanatlar ve edebiyat dersleri veren Krasko'nun öğrencisi olan Natalia Shevel, aradaki yaş farkına rağmen ünlü aktöre aşık olduğunu ve ona isimsiz aşk şiirleri yazıp gönderdiğini söyledi. 24 yaşındaki gelin, hocasının bu şiirlerin sahibini araştırmaya başladığını anlayınca, ona aşkını itiraf ettiğini belirterek, kısa sürede romantik bir aşk yaşamaya başladıklarını ve evleninceye kadar da aralarındaki aşkın platonik düzeyde devam ettiğini sadece öpüştüklerini belirtti. Ünlü aktör ise genç eşinin kendisine yazdığı şiirlerden çok etkilendiğini ve onun aşkına karşılı vererek hemen evlendiklerini ve en kısa sürede bir çocuk yapacaklarını söyledi.



Bugüne kadar 100'den fazla filmde ve çok sayıda tiyatro oyununda 140'ın üzerinde başrol oynayan ünlü aktör, 23 yaşındayken Sovyet donanmasında giydiği üniforması ile damat olurken, çiftin sürekli öpüşmesi medyanın da ilgi odağı oldu.