Ünlü adayların seçim sonuçları belli oldu! Kim kazandı, kim kaybetti?

31 Mart 2024 yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu, Mehmet Kemal Yazıcıoğolu, Lal Denizli, Gökhan Zan, Mesut Yar, İrfan Değirmenci, Davut Güloğlu, Hakan Peker ve Nasuh Mahruki'nin seçim karnesi de belli oldu...

Ünlü adayların seçim sonuçları belli oldu! Kim kazandı, kim kaybetti? - Sayfa 1

31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarında bazı illerde sonuçlar netleşti. Yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olan ünlü isimlerin seçim karnesi belli oldu. Erdal Beşikçioğlu, Davut Güloğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, İrfan Değirmencioğlu, Mesut Yar ve Nasuh Mahruki ve Mehmet Kemal Yazıcıoğlu gibi tanınan isimler seçimlerde çeşitli partilerden aday olmuştu.

İşte ünlü isimlerin aday olduğu il ve ilçelerdeki seçim sonuçları...

110
Ünlü adayların seçim sonuçları belli oldu! Kim kazandı, kim kaybetti? - Sayfa 2

Nasuh Mahruki İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı (Bağımsız)Beşiktaş'ta sandıkların yüzde 94.73'ü açıldı. CHP adayı Rıza Akpolat yüzde 65.23 oy alırken MHP adayı Serkan Toper yüzde 11.66 oy aldı. Ali Nasuh Mahruki ise yüzde 11.61 oy alarak 3. oldu.

210
Ünlü adayların seçim sonuçları belli oldu! Kim kazandı, kim kaybetti? - Sayfa 3

Mesut Yar Datça Belediye Başkan Adayı (Bağımsız)Datça'da sandıkların yüzde 97.05'i açıldı. CHP adayı yüzde 45.76 oy alırken MHP adayı yüzde 38.35 oy aldı. Bağımsız Aday Mesut Yar ise yüzde 7.64 oy alarak 3. oldu.

310
Ünlü adayların seçim sonuçları belli oldu! Kim kazandı, kim kaybetti? - Sayfa 4

İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılan yerel seçimlerde, sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Lal Denizli, MHP'li rakibini geçerek belediye başkanlığını kazandı. Lal Denizli, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 53,75 seçimi kazanmayı garantiledi. Denizli'nin en yakın rakibi MHP'li Esat Yanık ise yüzde 34,29'da kaldı.

410