Gündem
16 Oca 2020 01:53 Son Güncelleme: 21 Oca 2020 18:12

Üniversite Eğitimini Burslu Okumak

İyi bir üniversitede eğitim görmek isteyen adaylarının, YKS sınavlarında iyi bir not almaları gerekiyor. Ancak istediğiniz bölüme uygun not alamazsanız, bu durumda özel üniversitelere kayıt yaptırabilirsiniz.

Sınava giren aday sayısının çok olması, yüksek puan almış olanların daha kolay üniversiteye girmelerini sağlıyor. Ancak şunu da belirtelim ki, yüksek puan alanların en büyük avantajlarının başında, burslu olarak eğitim alacakları özel üniversiteleri seçme şansları da bulunuyor.

Aldığınız puana göre yanlış tercih yapmadan, bölümler arasında tercih yapmanız gerekmektedir. Yüksek puan almak ve iyi bir özel üniversiteyi seçmek, en doğru adımlar arasında yer alacaktır. TYT, AYT ve YDT sınavlarında başarılı olmak ve başarı sıralamasına girmek, YKS tercihlerini daha doğru yapmanızı sağlar.

 

 

Kesintisiz Burslu Üniversite Eğitimi

Özel üniversitelerin sadece ücretli olduklarını düşünmek yanlış olacaktır. Doğru olan ise bu üniversitelerin burslu olarak da başarılı öğrencilere oldukça iyi eğitimler sağlamalarıdır. Başarı durumunuza göre eğitim süreniz boyunca kesintisiz burs alma imkanına da sahip olacaksınız. Öğrencilerine sağladığı burslar ile İstanbul Gelişim Üniversitesi tercihler arasında ilk sırada yer almaktadır. YKS tercih sürecinde üniversite burs imkanlarını öğrenerek, size uygun bölümü tercih ederek, 57 akredite edilmiş olan bölümleri sayesinde, uluslararası düzeyde eğitim alırsınız.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bursları

Sadece başarılı öğrenciler için sağladıkları kesintisiz burs ile değil, ayrıca birçok farklı burs imkanları ile de öğrencilerinin tercihlerini doğru yapmalarını sağlıyor. Üniversitenin internet sitesinden detaylıca üniversite bursları hakkında bilgi alabilirsiniz. Başarı durumunuza göre %100 burs olanağından yararlanabilir, bunun yanında gene başarı sıralamasına göre %75 burslu, %50 burslu ve %25 burslu olarak da üniversite kayıt işleminizi yapabilirsiniz.

Bölümlerin puanları hem ücretli, hem de burslu olarak açıklanarak, öğrencilerin aldıkları puanlara göre başvurularını yapmaları sağlanıyor. Almış olduğunuz puan ve yerleşmek istediğiniz bölüm yeterli olması durumunda, burslu olarak üniversite eğitimini görebilirsiniz. 

ETİKETLER
#burs