Gündem
01 Mar 2011 17:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

UNIVERSAL CHANNEL HD D-SMART'TA YAYINDA!

Universal Channel HD, 1 Mart 2011 itibariyle, dijital yayın platformu D-Smart'ta yayına başladı.

İzleyicilerini, HD standardı yayınlarla buluşturan D-Smart; TRT HD, Kanal D HD, Star TV HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, HD-en, Sinema TV HD, Sinema HD2, Eurosport HD, HD4 Men, HD4 Women ve BBC HD kanallarının ardından şimdi de Universal Channel HD’yi abonelerine sunuyor. Universal Networks International (UNI) grubuna ait Universal Channel HD, D-Smart HD 123. kanal üzerinden yayına başladı. D-Smart aynı zamanda 9. kanal üzerinden Universal Channel SD yayını yapıyor.

D-Smart ve smile İçerik Grup Başkanı Başar Başarır, Universal Channel HD’nin Türkiye’de sadece D-Smart üzerinden yayına başlamasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "D-Smart olarak HD kanal sayımızı artırıp abonelerimize yeni HD seçenekleri sunmaya devam ediyoruz. Universal Channel HD, Türkiye’de yalnızca D-Smart HD platformu üzerinden yayın yapacak. Portföyümüze bu kanalın eklenmesiyle HD kanal sayımız 14’e yükseldi ve Türkiye’de en geniş HD içeriği sağlayan dijital yayın platformu olmaya devam ediyoruz. HD TV sahiplerinin çoğu HD içeriğe erişemiyor. Bunun nedeni HD TV izlemek için HD uydu alıcısı ve HD yayın almanız gerekmesidir. D-Smart olarak Türkiye’ye en geniş HD kanal seçeneğini sunuyoruz ve bu konuda yeni yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

Universal Channel HD, ABD’nin en popüler programları ve dizilerini de Türkiye’ye sunuyor. Bu programların arasında Batman, Batman Forever ve Batman ile Robin filmlerinin ele alındığı dublör programı “Batman Özel” yer alıyor. Türkiye’de sadece D-Smart üzerinden yayınlanacak olan Universal Channel HD, Türk izleyicisini insanlığın yeni bir Buz Çağının gelmesi durumunda karşılaşacağı müthiş yıkımı anlatan BUZ belgeseliyle de tanıştıracak. Bunun dışında Law & Order 15. sezon, Top Design ve Million Dollar Listing (2. Sezon) reality show’ları ile Emmy ve Golden Globe ödüllü Monk dizisi de 6. sezonuyla Universal Channel HD’de izleyicilerle buluşacak.