Televizyon
29 Ağu 2011 21:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

UMUTSUZ EV KADINLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bennu Yıldırımlar, Songul Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynayacak...

Kanal D'nin, yeni yayın döneminde ekrana gelecek "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin başrollerinde; Bennu Yıldırımlar, Songul Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynayacak.

Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives'ın yerli versiyonu olan dizide Songül Öden dizinin orijinalindeki 'Susan' karakterini, Bennu Yıldırımlar; 'Bree' karakterini, Evrim Solmaz; 'Gabrielle' karakterini, Ceyda Düvenci; 'Lynette' karakterini Songül Özden ve Özge Özder de 'Edie' karakterini canlandıracak.

Beş kadının başrolleri paylaştıkları ve kadın kahramanların da kadınlığın birer aşamasını temsil ettikleri "Umutsuz Ev Kadınları" , Songül Öden içindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın "Suzan"ı, Bennu Yıldırımlar kusursuz eş "Berrin"i, Evrim Solmaz hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız "Yıldız"ı, Ceyda Düvenci müebbet anne "Leyla"yı ve Özge Özder de cilveli ve şuh görünümlü "Emel"i canlandıracak.

Dizinin yapımını MED Yapım üstleniyor. Dizinin çekimleri Perşembe günü başlıyor, yayıun tarihi ise henüz belli dğeil ancak dizinin yeni sezonda pazar günleri ekrana gelmesi planlanıyor.