Gündem
27 Eyl 2015 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Umut Bulut canlı yayında Lig TV'ye patladı! O haberleri yapan kimse....

Gaziantepspor maçında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olan Umut Bulut, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa isyan etti.

Galatasaray'ın yıldız forveti Umut Bulut, 1 gol attığı ve takımına 3 puan getirdiği Gaziantepspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Umut Bulut'un sözleri...

"Geçen haftaki Trabzonspor galibiyetinin anlamı olması için bunu kazanmamız lazımdı. Allaha çok şükür kazandık. Gol attığım için mutluyum. 3 puan almamıza vesil oldu. oynadığımız futbolla özgüvenimizi daha da fazla artıracağız. Bundan sonra daha dikkatli, daha özgüvenli maçlar oynayacağımızı düşünüyorum."

ATMAYINCA STRES OLUYOR
"6. haftada ilk golümü attım. Atamayınca stres oluyor. Maça genel olarak baktığınızda, iyi oynuyor pozisyonlara giriyorduk. Takım halinde bazı sorunları çözersek, konsantrasyonumuzu ligin geneline yayarsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum."

YOKLUĞUNU HİSSETTİRMEMEYE ÇALIŞACAĞIZ
"Burak Yılmaz'a çok geçmiş olsun. Ben olayım, Podolski olsun, yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız. Taraftarımızın da verdiği destek bize özgüven getirdi. Bizim bu desteğe daha fazla ihtiyacımız var."

LİG TV'YE DEMBA BA'LI İSYAN
"Yıllardır Lig TV'de kim haberleri yapıyorsa, Demba Ba kaçırınca bir şey yok, atınca "Demba Ba zoru başardı", Umut kaçırınca "Umut saç baş yoldurdu" Ben pozisyona giriyorum, üstüne gidiyorum. Pozisyonda yoksam üzülüyorum. Lig TV'de bu haberleri yapan kimse dikkatli olsun."