Gündem
13 Tem 2017 15:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Umur Talu'dan Okay Gönensin'e 34 yıllık fotoğrafla veda! (Medyaradar/Özel)

Usta gazeteci Umur Talu, bugün hayata gözlerini yuman Okay Gönensin’e duygusal bir kareyle veda etti.

Cumhuriyet Gazetesi’nin uzun yıllar yazı işleri müdürlüğünü yapan Okay Gönensin bu sabah 04.30'da yaşamını yitirmişti. Usta kalemin hayatını kaybettiğini, gazeteci Hasan Cemal, Twitter'dan ''Sevgili Okay Gönensin'i bu sabaha karşı kaybettik, içim yanıyor. Gazeteci milletinin başı sağolsun'' sözleriyle duyurmuştu.

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Medya dünyasının bu acı kaybının ardından bir duygusal paylaşım da Habertürk köşe yazarı usta gazeteci Umur Talu’dan geldi. Talu, Gönensin’e kişisel Facebook hesabından 34 yıl önce Cumhuriyet Yazı İşleri’nde çekilmiş bir fotoğrafla veda etti.

USTA İSİMLER TEK KAREDE

Umur Talu fotoğrafın hemen üstüne de “34 sene önce. Şimdi çoğu mensubu cezaevinde olan Cumhuriyet Yazı İşleri. Bugün veda eden Okay Gönensin masada, en ortada. Benim gençliğim ayakta en solda. Ali Ulvi, kaybettiklerimizden Adnan, Işık Yurtçu orada. Nurgün Erdinç, Ahmet Korulsan, Ali Acar, Necdet, Mehmet Ataberk de orada. Hasan Cemal yukarıda. Yalçın Bayer, Ümit Kıvanç, Deniz Som yan bölümde. Gidenler giderken, kalanları da parça parça götürüyor!” notunu yazdı.