Gündem
27 Mayıs 2023 00:16 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2023 00:32

Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na videolu destek!

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı'nı destekleme kararı alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, paylaştığı video ile "Zafer Partisi'nin olduğu yerde terörle mücadele ve zafer vardır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından video paylaştı.

Özdağ, paylaşımında "Zafer Partisi’nin olduğu yerde terör ile müzakere ve teslimiyet değil, terörle mücadele ve ZAFER vardır" ifadelerini kullandı.

28 MAYIS SONRASINA HAZIRIZ

Özdağ, videoda şu açıklamaları yaptı: "28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiniz oyla terörle müzakere değil, mücadele etmenin Oslo gibi gizli görüşmeler yapmanın terör örgütüyle savaşlarından Osman Öcalan gibi teröristlerin TRT ekranlarından çıkarılmasının bir daha açılım süreci yaşamanın Habur rezaletleri inin FETÖ benzeri devlet içinde paralel yapılar oluşmasının. Ve hendek operasyonlarının neden olan büyük yanlışların önüne geçeceksiniz. Türkiye'nin ulusal güvenliği, PKK, FETÖ, IŞİD, Hizbullah gibi terör örgütleriyle etkin mücadeleden geçmektedir. Biz zafer partisi olarak 28 Mayıs sonrasına hazırız. Milli güvenliğimizi hedef alan tüm terör örgütleriyle etkin ve sonuç alıcı bir mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Zaten biliyorsunuz zafer partisi sığınmacı ve kaçakları göndermek ve terörle etkin mücadelenin garantisidir. Güvenli yarınları için sandığa haydi."