Gündem
20 Şub 2023 22:48 Son Güncelleme: 20 Şub 2023 23:15

Ümit Özdağ, depreme canlı yayında yakalandı! "Şu anda çok şiddetli sallıyor..."

Hatay'da 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki yeni deprem meydana geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında depreme yakalandı. Adana'da canlı yayında olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, o anlarda depreme yakalandı. Korku dolu anlar anbean yansıdı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük yıkıcı depremin ardından Hatay'da ardı ardına iki büyük deprem oldu. AFAD, saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5,8 ve 5,2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi.

3 DAKİKA ARAYLA 2 DEPREM MEYDANA GELDİ

Depremin en çok vurduğu şehirlerden olan Hatay'da akşam saatlerinde iki yeni deprem meydana geldi. AFAD 3 dakika arayla yaşanan depremlerin büyüklüğünü 6.4 ve 5.8 olarak duyurdu. Adana'da Koza TV'nin yayınına konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, depreme canlı yayında yakalandı.

"BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM"

Deprem sırasında ise Özdağ'ın panik anları kameraya da yansıdı. Yaşanan sarsıntı sırasında peş peşe besmele çeken Özdağ "Şu an şiddetli bir deprem oluyor baya sallıyor.Hadi Bismillahirrahmanirrahim, Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahirrahmanirrahim. Geçti galiba" ifadelerini kullandı.