Politika
07 Haz 2022 22:29 Son Güncelleme: 07 Haz 2022 23:54

Ümit Özdağ askerlik fotoğrafıyla İmamoğlu'na mesaj gönderdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyada bir kullanıcı tarafından ortaya atılan "askerlik yapmadı" iddiasına yanıt verdi. Özdağ, "Ekrem bey, bunlar sizin sosyal medya tosunları. Seviyeyi bu kadar düşürmeyin." dedi ve askerlik yıllarından kalan bir fotoğrafı paylaştı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'ın askerlik yapmadığını iddia ederek İBB Başkanı İmamoğlu'nun askerlik fotoğrafını yayımladı.

 "SEVİYEYİ BU KADAR DÜŞÜRMEYİN"

Özdağ, ise bu iddialara kendi hesabından cevap vererek Ekrem İmamoğlu'na da mesaj gönderdi. Özdağ, İmamoğlu'nu etiketleyerek "Ekrem Bey, bunlar sizin medya tosunları. Seviyeyi bu kadar düşürmeyin." dedi.

 "İSTANBUL TOPLANTISINI VE KARARLARINI BİLİYORUM"

Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Askerlik yapmadığı mı bu sayede öğrenmiş oldum. Irkçı, homofobik olduğumu da. Ekrem Bey, bunlar sizin sosyal medya tosunları. Seviyeyi bu kadar düşürmeyin. Sosyal medyacılarınızın İstanbul toplantısını ve kararlarını biliyorum."

 "YENİDEN 70 KİLO OLMALIYIM"

Özdağ, verdiği cevaptan kısa bir süre sonra da başka bir paylaşım yaparak askerlik yıllarında kalan bir fotoğrafı yayımladı. Özdağ paylaşımına "Yeniden 70 kilo olmalıyım galiba" notunu düştü.