Gündem
17 Ara 2013 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Ümit Özat'tan Ahmet Hakan'a sert yanıt; 'Senin gibi bukalemun olacağıma ...'

Ümit Özat, Derin Futbol programında kendisini sert bir dille eleştiren Ahmet Hakan'a cevap verdi.

Eski Fenerbahçeli ve milli futbolcu Ümit Özat, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında kendisini sert bir dille eleştiren ünlü gazeteci yazar Ahmet Hakan'a cevap verdi.
 
Ahmet Hakan önceki gün köşesinde "Etek giyer Kadıköy'e kadar yürürüm" diyen Ümit Özat'a "Sen giyme ulan ayı" sözleriyle karşılık vermişti.Ümit Özat'ın, Ahmet Hakan'a cevabı gecikmedi. Özat, "Ahmet Hakan gibi bukalemun olmaktansa Ayı olmayı tercih ederim. Ayı asil bir hayvandır." dedi.
 
"AHMET HAKAN GİBİ BUKALEMUN OLACAĞIMA.."
 
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında programın sunucusu Ertem Şener'in okuduğu köşe yazısında kendisine "ayı" diyen Ahmet Hakan'a Ümit Özat, "Onun gibi bukalemun olacağıma, renkten renge gireceğime, ayı gibi asil bir hayvan olmayı tercih ederim.
 
"SEN KİMİN ETEĞİNİN ALTINA SAKLANIYORSUN?"
 
Bu adam zamanında Erbakan'ı sattı, sonra da Başbakan Erdoğan'ı sattı. Şimdi kimin eteğinin altında saklandığı belli değil. Fenerbahçeliler bu yazıyı unutmaz" diyerek daha önce sarf ettiği etek giyerim sözlerini şöyle savundu:
 
"BİR EKOSE ETEK HEDİYE EDEYİM GİYSİN"
 
Bu bizim dilbilgimizde, ananelerimizde dedelerimizden kalan bir ifadedir. kadınları aşağılamak için söylenmemiştir. Etek lafından rahatsızsa, Nişantaşı'nda bir kafede sırtını yaslayıp oturmayı biliyor. Bir ekose etek hediye edeyim giysin. Zaten etek giymesi gereken o kadar yazısı var ki.."