Televizyon
25 Eyl 2012 08:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

ÜMİT ÖZAT ''KADINLAR FUTBOLDAN ANLAMAZ'' DEDİ, CANLI YAYINI TERKETTİ!

Bizim Stadyum'da Teknik Direktör Ümit Özat'ın sözlerine Simge Fıstıkoğlu tepki gösterdi, Özat stüdyoyu terk etti.VİDEO

Habertürk’te ekrana gelen "Bizim Stadyum" programında, Ümit Özat ve Simge Fıstıkoğlu tartışmasına sahne oldu. Kadın taraftar yüzünden çıkan kavga kadın-erkek ayrımcılığına kadar uzayınca, Ümit Özat canlı yayını terk etti.

Fenerbahçe ’nin Trabzonspor ’la oynadığı derbi maçı Sonrası kadın taraftarlara canlı yayında yapılan yorumlara tepki gösterilmesi stüdyoda kavga çıkardı. Habertürk ’ün başarılı ve güzel sunucularından Simge Fıstıkoğlu kadınlara yapılan eleştirilere tepki gösterince tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Ümit Özat Simge Fıstıkoğlu ’nun yorumlarına tepki göstererek “Ben sizinle futbol tartışmam. Ben eşimle bile futbol tartışmam. Benim futbol tartışacağım kişinin, benim kadar futbol bilgisi olması gerekir ’ demesi stüdyoda ortamı gerdi. Karşılıklı tartışmaların yaşandığı programda Simge Fıstıkoğlu, ’Futbol üzerine konuşmak için, gördüğünü anlamak yeterli. O yorumları yapan kadınlar da, gördüklerini anlayacak akla sahip. Ben size futbol bilgimi kanıtlamak zorunda değilim ben. ’ yanıtı, ipleri daha da gerdi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

Ümit Özat: Akli dengesi yerinde olan her insan, ’kadınlar da erkekler kadar futboldan anlar ’ cümlesini kabul edemez.

Simge Fıstıkoğlu: Bu kadar saçma bir cümle hiç duymadım. Bununla zaten mücadele ediyorum. Ama bu Son derece cinsiyetçi ve kadınları aşağılayan bir cümledir. Bunun sahibi de sizsiniz. iyi ki sizin gibi düşünmüyor bir sürü insan.

Ümit Özat: Ben 20 yıldır demekki boşa oynamışım bu futbolu…

Simge Fıstıkoğlu: Evet maalesef boşuna oynamışsınız…

Stüdyoda ortamın gerilmesi üzerine Ümit Özat “Ben böyle bir konseptin içinde yer almak istemiyorum” diyerek canlı yayını terk etti.